spot_imgspot_img
spot_img

Diaz és Molnár Andi is megküzdött a hullámokkal

-

Article Top Ad (AdSense)

Hatalmas érdeklődés övezte szombaton a a 2021-es Red Bull Balaton-átevezést! A résztvevők összesen 8 kilométert tettek meg a Zamárdi-Tihany-Zamárdi távon, az induló profi és hobbisportolók között hírességek is evezőt ragadtak. Többek között Molnár Andi, Eke Angéla, Diaz és Szivák Zsolti vágott neki a megmérettetésnek, egy koncerthajóról pedig népszerű magyar együttesek szórakoztatták az indulókat.

Molnár Andi sokáig hezitált, hogy ki legyen a párja a bűvös nyolcas távon. „Végül egyedül indultam. Sajnos a baráti körből senki nem volt olyan bátor, hogy bevállalja a 8 kilométert. Bár az időjárás kicsit elrettentő lehetett még szombat reggel sokak számára, az én fejemben meg sem fordult, hogy visszalépjek”mesélte Molnár Andi, aki SUP-pal teljesítette a távot, ez volt az első evezős versenye. „Abszolút bakancslistás ez számomra. Sokkal jobban bízom az evező-, mint az úszótechnikámban, így ez nekem tökéletes kihívás volt” tette hozzá a csinos versenytáncos, akit férje és kutyusa kísért el a Balaton-partra.

Diaz sok-sok éve sportol, ez a szombat mégis rendhagyó eseménynek ígérkezett számára is. „Nagyon bíztam az evezőpartneremben, jóbarátomban, Szivák Zsoltiban. Ő talán még jobban megtanított kajakozni”nevetett össze zenésztársával arra utalva, hogy Zsolti életében először pár hete sajtónyilvános edzésen ült kajakban. „Nem kevés ez a 8 kilométer. Eredetileg azt terveztük, hogy csak evezünk kicsit, és aztán visszafordulunk. Végül persze úgy döntöttünk, hogy kemények leszünk, és teljesítjük a távot”tette hozzá Diaz, akik végül megkűzdve az elemekkel, de hanyag eleganciával értek célba.

Az evezők igazi fesztiválhangulatban vághattak neki a távnak. Sőt, a Red Bull jóvoltából egy koncerthajó is szórakoztataa a versenyzőket és a parton szurkolókat. A hajó színpadán Margaret Island, Fluor Tomi és a Halott Pénz is a jó hangulatról gondokodott.

„Mindig keressük a kihívásokat, ezt már megszokhatták tőlünk, akik követik a zenekar működését. Játszottunk már vitorláson is, így a mostani katamarán-koncert sem v oltúj terep a számunkra. Viszont az időjárással meg kelettl harcolnunk, délelőtt még hatalmas szél tombolt” – árulta el a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!