spot_imgspot_img
spot_img

Debrecenben keresik Az ország burgerét!

-

Article Top Ad (AdSense)

Egy igazi közösségi élményben és szabadtéri sütögetésen vehetnek részt a hamburgereket, a minőségi húsokat és a grillezést kedvelő baráti társaságok és családok a debreceni Szaft ’N Burger-en szeptember 3-án. 

Évente egyszer, ezen az egy napon találkoznak a kézműves hamburgerek szerelmesei Debrecenben, Békás-tó partján. A street food-kioszkokat – Zuzmó Eger, Garage Burger, Grillakadémia, Next Bistro, Magtár Étterem – több hazai kézműves sörfőzde kíséri, miközben versenyeken mutatkoznak be a legínycsiklandozóbb falatok. 

Az esemény szakmai iránymutatásáért Jancsa Jani gasztroblogger, a budapesti Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője, a Nagy Burgerkönyv szerzője felel, aki egyúttal a zsűri elnöke is. 

az ország burgere

Emellett amatőr kategóriákban is megmérettethetik magukat a kihívások kedvelői. Egyénileg, csapatversenyben és junior kategóriában is a szervezők biztosítják a Hortobágy Angus prémium pogácsáit a sütéshez. A freestyle kategóriában egyéb hússal, hallal vagy éppen vegán összetevőkkel lehet kísérletezni. 

„A Hortobágy Angus-t két családi gazdaság alapította, akiknek élete a farm, a gazdálkodás. A legfontosabb számunkra az, hogy az állatokat a Hortobágyi Nemzeti Park területén egészséges, stresszmentes szabadtartásban gondozzuk, kizárólag GMO-mentes takarmánnyal etessük őket, és minimális ökológiai lábnyommal rendelkező, fenntartható gazdaságot üzemeltessünk „– árulta el Kun Álmos, a Hortobágy Angus képviselője. 

Burger fesztivál

Az idei évben steakversennyel bővül a program, „vendégül látva” a hátszínt az eseményen, mely megmozdulás előfutára egy következő évre tervezett nemzetközi versenynek. 

Program:  

10:00 Kapunyitás és a verseny kezdete 

11:00–11:15 A tavalyi győztes átadja a vándorkupát 

13:00–13:45 Főzőshow: Nagy Bence (Grillakadémia) hátszínes receptje – főzés, kóstolás 

14:00–14:20 Főzőshow: ChiliYard bemutató és HA grillkolbász-kóstoló az új szósszal 

14:20–14:30 Nem minden Angus egyforma: Hortobágy Angus és Igazolt Magyar Angus – beszélgetés 

16:30–17:00 Főzőshow: Jancsa Jani: Hortobágy Angus Kolosszus – burgersütés 

18:15–19:00 Eredményhirdetés 

21:00 Kapuzárás 

 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!