spot_imgspot_img
spot_img

Csodálatos karácsonyfa díszítési trendek 2021-ben

-

Article Top Ad (AdSense)

Íme néhány jó ötlet és inspiráció az idei karácsonyfa díszítéshez!

A tavalyi erős színek után idén a váratlan fordulatoké és a csillogásé a főszerep – legalábbis, ami a karácsonyi dekorációs trendeket és a karácsonyfa díszítést illeti.

Metálos csillogás

arany karácsonyfa
Fotó: envato.elements.com

Fémek, fémek és fémek… aranyok, ezüstök, bronzok és ezek kombinációja… mindegy, csak csillogjon és ragyogjon. Ez a paletta egy elegáns és pezsgő hangulatot visz otthonunkba, és szuperül kombinlható természetes dekorációs elemekkel. A fémes színek segítségével vrázsolhatunk egy kis téli csodaországot vagy életre kelthetjük a Diótörőt is, vagy az angyalkák mennyei világát. Válasszunk nagy fényesen csillogó szalagokat és mikulásvirág díszeket!

Természetesség és föld színek

karácsonyfa-természetes
Fotó.: twenty20photos/envato.elements.com

Ez a trend az új tudatos fogyasztási szokásokra rezonál: előtérbe kerülnek a kézműves, kézzel készített karácsonyfa díszek és ajándékok, és minden, ami házilag készített. Színei visszafogottak és lágyak, amelyek a természetből és a nyersanyagokból származó tónusokban jelennek meg. Függetlenül attól, hogy egy puha zöldes erdők, a lágy krémes árnyalatok vagy a barna színeit részesítjük előnyben, az biztos, hogy ez a dekoráció melegséget ad és meghitté varázsolja majd az ünnepnapokat.

Kék és ezüst

A tengerészkék 2020-ban az év színe volt, de bármilyen furcsa, a trend még idén karácsonykor is hódít. Főleg, ha kombináljuk a fehérrel vagy az ezüst csillogásával. Ami még fontos, hogy ne ragadjunk le a hagyományos gömbdíszeknél, hanem variáljuk az összhatást kék kockás vagy más mintákkal, de akár a kék többféle árnyalatával is, hogy még izgalmasabb legyen a végeredmény.

Pasztellszínek puhasága

pink-pasztel-karácsonyfa
Fotó: twenty20photos/envato.elements.com

Talán az idei divat legizgalmasabbja, amelyhez inspirációt a rózsaszín cukromázas cupcake-ek, a mályvacukor és a Diótörő Babakirálynőjének kastélyából meríthetünk. A sok rószaszín önmagában is édes és különleges, de ha még ennél is bátrabbak vagyunk, akkor jöhetnek a türkiz és a többi szín pasztell árnyalatai. A hatást aztán tovább fokozhatjuk a konyhában, az étkezőben, a hálószobában, a gyerekszobában…

Utazás a fantázia birodalmába

A 2021-es év legnagyobb karácsonyi trendje a fantázia birodalmába repít minket, hogy ezzel egy kicsit elfeledkezhessünk a világban most már évek óta tomboló vírushelyzetről.Nem csak a nyaraláson és utazásokon gyűjtött emlékek és az ezeket megjelenítő dekorációs elemek kerülnek előtérbe, hanem bátran használhatjuk a fantáziánkat. Jöhetnek a furcsa, érdekes és harsány díszek, és mindazok, amelyek fákkal, gyöngyökkel és flitterekkel vannak ellátva.

 

Itt még további érdekes olvasnivalót találsz:

Karácsonyi édességek a világ minden tájáról

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!