spot_imgspot_img
spot_img

Csobot Adél sokban hasonlít élete első filmes szerepe bájos karakterére

-

Article Top Ad (AdSense)

A negyedik heti 𝒂𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒊 𝒄𝒐𝒐𝒍 sztárunk Csobot Adél.

Egyszerre két helyen is találkozhatunk Csobot Adéllal, akit énekesnőként ismert meg az ország. 2012-ben az X-Faktor harmadik szériájában a 3. helyen végzett. Ám mostanában új szerepben, színésznőként láthatjuk a moziban, egy mesefilmben kapott szerepet. Ezzel párhuzamosan pedig hétvégente feltűnik a képernyőn, az X- Faktor zsűrijében. A december 9-én mozikba került játékfilm apropóján beszélgettünk vele.

Első filmes főszerepedben az El a kezekkel a Papámtól! csupaszív táborvezetője vagy, Eszter. Milyennek látod a karakteredet a filmben, tudtál vele azonosulni?
Eszterrel kifejezetten könnyű volt azonosulnom: kedves, jószívű, mosolygós, kicsit elvarázsolt, szereti a gyerekeket, könnyen megtalálja velük a hangot, és mindig pozitív, bizakodó. Sokban hasonlítunk!
Szerinted sláger lesz a főcímdalból, amit énekelsz?
Nekem az első pillanattól nagyon tetszett Rakonczai Viktor szerzeménye. Eszter dala, tökéletesen illik a film hangulatához. Remélem, hogy tetszeni fog a nézőknek és azoknak is, akik a rádióban hallják meg!
A gyerekeid meg fogják nézni a bájos filmet?
Bár még elég kicsik, Ádint nem biztos, hogy le fogja kötni, de Nátán már biztosan érteni fogja a lényeget. Már nagyon várják a filmet, hiszen sokat hallottak már róla. Remélem, hogy maradandó élmény lesz nekik is, ahogy nekem is az volt a forgatás!
Az X- Faktoros szereplésedről mi a véleményed?
Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy részt vehetek zsűritagként abban a műsorban – ráadásul a tizedikben! – ami nagyon sokat adott nekem, hiszen elindított a pályámon. Bízom abban, hogy azáltal, hogy egykor én is a versenyzők helyén álltam, sokat tudok nekik segíteni abban, hogy minél jobbak legyenek, hiszen pontosan átérzem, azt amin most keresztül mennek.
Nem bántad meg, hogy elvállaltad?
Egy pillanatig sem!
Mit tett hozzá az életedhez?
A szó szoros értelmében az életemet változtatta meg ez a műsor. Felejthetetlen élményeket, hasznos tapasztalatokat, egy új élet kezdetét Budapesten, számos szakmai lehetőséget, és a legfontosabbat, a férjemet Bencét köszönhetem az X-Faktornak.
Milyen szerepe maradt az éneklésnek az életedben?
Továbbra is főszerepet játszik, most debütált például az El a kezekkel a Papámtól! című film betétdala, mely Rakonczai Viktor szerzeménye, s ami remélem, hogy sláger lesz! A fiaim születése előtt színházban is volt alkalmam kipróbálni magam és bevallom, hiányzik, így nagyon örülnék egy újabb felkérésnek.
Ki kell pihenned a tévés szereplést vagy máris belevágsz valami újba?
Ha hiszed, ha nem, nem érzem magam fáradtnak! Meglátom, hogy alakul – ha most egy csendesebb időszak következne, több időt töltenék a fiúkkal. Ha pedig megvalósulnak a terveim, nem fogok unatkozni, de erről most még nem árulhatok el többet!
Hogy bírod a kritikát, építkezel belőle vagy rosszul esik?
Nagyban függ attól, hogy hogyan fogalmazódik meg egy adott kritika. Nem mindegy, hogy az éppen építő vagy romboló szándékú és persze az sem hogy kitől érkezik. Természetesen megpróbálom levonni a tanulságokat és építkezni belőlük, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem esik rosszul.
Minek tartod magad leginkább, énekesnőnek, színésznőnek vagy műsorvezetőnek?
Nehéz lenne sorrendbe állítani, mindig annak érzem magam elsősorban, amilyen szerepkörben vagyok éppen.
Melyiket szereted a legjobban csinálni életednek ebben a szakaszában?
Mindig igyekszem száz százalékig kiélvezni azt, amit az élet kínál, amit épp csinálhatok, most tehát az X-Faktor mentora vagyok a legszívesebben!
Mik a jövő évi terveid?
Sok minden van a fejemben, de erről inkább majd akkor mesélek, ha már aktuális.
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!