Hihetetlen, Cher ma 75 éves lett

-

“Az az igazság, hogy az én munkámban az öregedés és a kihalás egy és ugyanaz”

Cher, teljes nevén: Cherilyn Sarkisian LaPiere Bono Allman cherokee indián anyától és örmény apától született 1946. május 20 –án. Karrierje során több mint 100 millió albumot adott el világszerte, a popzene istennőjeként szokták emlegetni. Nem csak a hangja és különleges, egyedi előadói stílusa lenyűgöző, hanem az is, ahogy dacol az évekkel. Nem fog rajta az idő, amit sohasem titkoltan a plasztikai sebészeknek is köszön. Nem egy 80. életéve felé közeledő nénit látunk benne, hanem egy dögös, érett nőt.

Színésznő szerett volna lenni

Fiatal lányként színészi karrierre vágyott, ezért 16 évesen elhagyta szülővárosát  és Los Angelesbe  ment szerencsét próbálni. Eleinte a Chrystals nevű együttes háttérénekeseként dolgozott, majd az egyik szólista hiányzása miatt beállhatott főénekesnek, ekkor derült ki, mennyire tehetséges. Egy kávézóban találkozott  későbbi szerelmével majd férjével, Sonny Bonóval, aki mellett beindult a popkarrierje, egy darabig közösen énekeltek, majd szólókarriert épített. 1975-ben vált el férjétől, aki házasságuk alatt többször megverte, és részegen  megerőszakolta. A gyakran drogos férfi elhitette vele, hogy nélküle nem viszi majd semmire sem, ám hatalmasat tévedett. Egy lányuk született, aki férfivé operáltatta magát. Még a válópere alatt hozzáment Gregg Allmanhoz, a súlyos heroin- és alkoholproblémákkal küzdő bluesrock-zenészhez, akitől egy fia született, Elijah Blue.

Színésznőként is sikerült maradandót alakítania, Oscar-díjat nyert a legjobb női főszereplő kategóriában a Holdkórosok című drámában, és három Golden Globe-díjat is haza vihetett.

Nem akar visszavonulni

Három évig tartott az első búcsúturnéja, 2002-től 2005-ig, de 2008-ban egy  fantasztikus fellépés-sorozattal mégis visszatért a színpadra.

2010-ben eljátszotta az első főszerepét Christina Aguilerával a Burlesque című filmben. A filmhez két új betétdalt is felvett, amelyből a You Haven’t Seen the Last of Me 2011-ben Golden Globe-díjat nyert.

Három éve ismét feltűnt a filmvásznon, a Mamma Mia! folytatásában, ahol Meryl Streep anyját alakította.

Még mindig nem akar kiszállni a show bizniszből, ha kérdezik, mikor vonul vissza, csak ennyit felel:

“Hamarosan nem leszek rá képes. De nem fejezetem még be, és ameddig teljes erőbedobással színpadra tudok lépni, addig nem megyek nyugdíjba.”

Nem öregszik

A kinézete miatt biztosan nem kell aggódnia, legalább 3 évtizedet  lazán letagadhat.

Cher mindig nyíltan vállalta a plasztikai műtéteit, bevallotta, hogy a mellét és az orrát megcsináltatta, de sebészek szerint történt rajta zsírleszívás, arcfeltöltés, szemhéj-műtét, ráncfelvarrás, és állítólag kivetette a lengőbordáját, hogy karcsúbb legyen.

De nem csak a szikének köszönheti a fiatalos külsejét. A gének is közrejátszanak, ehhez elég megnézni 96 éves édesanyja, Georgia Holt két éve készült fotóját.

Állítólag a születésnapjára azt kérte a barátaitól, hogy dobjanak össze neki egy fenékimplantátumra, ugyanis minden vágya egy olyan kerek popsi, mint amilyennel a Kardashian lányok “büszkélkedhetnek” – írta korábban a New Idea.

Részletes önéletrajza helyett összegyűjtöttük pár legendás mondását.

  • Ha a fű ki tud nőni a betonból, a szerelem az életben bármikor rátalálhat az emberre.

  • A férfi nem szükséglet, hanem luxuscikk

  • Az az igazság, hogy az én munkámban az öregedés és a kihalás egy és ugyanaz.

  • A történelem része vagyok, akár az emberek komolyan akarják venni, akár nem.

  • Annyi újjászületésem volt, mostanra a saját szülésznőmmel kellene járnom

  • A férjek olyanok, mint a tűz, ha őrizetlenül hagyjuk őket, helyet változtatnak.

  • Miközben az igazira vágysz, rengeteg örömöt lelhetsz a nyilvánvalóan nem igaziakban is. 

  • Néhány nővel az a probléma, hogy minden apróságtól izgalomba jönnek – és aztán férjhez mennek hozzá.

  • Fogalmam sincs, miért bírtam ilyen sokáig. Nincs oka. Sokan vannak tehetségesebbek nálam. Szerintem szerencse.

A

Kategória:

KIADVÁNYAINK

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!