spot_imgspot_img
spot_img

Budapest témájú egyedi tárgyak

-

Article Top Ad (AdSense)

Plüss Combino villamos, metrós zokni, Feneketlen tavi randi poszteren, Szabadság hídról készült képpel díszített táska. Ízelítő a válogatásunkban szereplő Budapesthez kapcsolódó emblematikus tárgyakkal, helyszínekkel teli holmikból. Budapestet szeretőknek, a fővárosban élőknek, lokálpatriótáknak és turistáknak is remek ajándékok lehetnek a gyűjteményünkben látható egyedi kiegészítők, dekorcuccok.

 

Plüss Combino

Annak, aki napi rendszerességgel jár a 4-6-os villamos vonalán, a Combino életének szerves része. Ha te is azok közé tartozol, akik sokat utaznak a vonalon, akkor egy kicsi Combino villamost birtokolhatsz is. A huni.hu oldalon találtunk rá a levehető és mosható huzattal rendelkező, 50 cm-es plüss vilire. Kiváló ajándék ez villamos fanatikusoknak is. Ha már felmentél az oldalra, további tömegközlekedési eszközök kicsinyített, szivacsos mását is megtalálod. Például kék és sárga Ikarus 260-ast is beszerezhetsz innen.

Itt tudsz nézelődni: https://www.huni.hu/pluss-villamos-combino-3553

Budapest témájú ajándéktárgyak
Plüss Combino kép: huni.hu

 

BKV-s zokni

A fővárosban tömegközlekedni sokszor kihívás, máskor meg élmény. Metrózni is külön műfaj. Azok számára, akik még élvezik a villamosok, trolik, taxik közti suhanás, a metrózást, a pörgést, az Ilabu zoknijai tetszeni fognak.

Ahogy az Ilabu oldaláról is kiderül minden zokni egy külön design, egy történet, egy poén. Mindegyik minimum 80% pamut és 100% kreativitás!
Minden minta egyedi tervezés. A zoknik is itthon, Magyarországon készülnek, így nem kerülik meg a világot mire a lábadra húzhatod őket.

Ha megtetszett, itt tudod megnézni: https://www.ilabu.hu/BKV-ferfi-zokni

BKV ajándéktárgy
BKV zokni kép: www.ilabu.hu

 

Pici szív – I love Budapest 

Ha szívedbe zártad a várost, akkor most szívként hordhatod is a karkötődön. Mármint a Budapest feliratot egy kicsi tűzzománc szívvel. A divatekszerbolt.hu oldalán találtuk ezt a kicsike Pandora ékszert.

Itt tudod megnézni: https://www.divatekszerbolt.hu/pandora-ekszer/pandora-ekszer

Budapest ékszer
Pandora ékszer kép: divatekszerbolt.hu

 

Aquarell képekkel díszített táskák

Budapest egyik bájos színfoltja Márton László szobra a Vigadó téren, amelyet Kiskirálylány néven ismerünk, emlegetünk. Ez az interaktivitásra sarkalló, turista-barát szobor ihlette a tervező aquarell képét, ami nyomatként a táskára került.  Csősz Krisztina a KIRSTArtworks alapítója, aki urban sketchers stílusú festményeit, és tervezi a hozzáillő stílusú táskáit maga készíti. Erre a praktikus, laptopot és könyvet is elnyelő táskára a feminashop.hu oldalon találtunk rá.

Budapest táska
kép:www.feminashop.hu

Másik nagy kedvencünk Csősz Krisztina táskái közül, a Szabadság hidat ábrázoló képpel díszített  hátizsák. Szinte ott érezheted magad a kanyarodó sárga villamossal szemben.

Itt tudod a táskákat megnézni: https://www.feminashop.hu/magyar-tervezok/taskak/ovtaska-a-szabadsag-hiddal.html

Budapest táska
kép:www.feminashop.hu

Egy este a Feneketlen tónál – Budapest poszter

A Meska oldalán találtuk ezt a hangulatos képet, ami farkasbenj, azaz Farkas Benjamin munkája. Az alkotó többféle módon is megragadja a főváros atmoszféráját, jelenetei, épületei sajátos stílusával és ecsetkezelésével kerülnek vászonra. Ahogy a kreatív képek készítője maga írja, a poszterek vászon nyomat formájában érkeznek hozzád, keret nélkül.  Azért vászonképek, mert a vászon tartós, szívós, nedvességtűrő, mindemellett esztétikus és ragyogóan tartja a színeket. Mintha egy festmény lenne a faladon. A poszter postázó hengerben küldi az alkotó.

A Meska oldalán itt tudsz még több posztert nézegetni az alkotótól: https://www.meska.hu/shop/farkasbenj?p=1

Budapest poszter
kép: meska.hu – www.meska.hu/shop/farkasbenj

 

Kapcsolódó cikkeink:

Legendák, titkok, érdekességek Újlipótvárosról

3+1 japánkert Budapesten, ahol lelkileg is feltöltődhetsz

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!