Budafoki Tamás

 

 

 

 

 

 

 

Mottó: „ Enni jó, de jót enni mégjobb ”

A célom, hogy mindazoknak, akik ezen a területen szeretnének tevékenykedni, azoknak átadjam azt a szellemi- és gyakorlati tudást amivel rendelkezem. Azt a szentimentális, a mai világtól idegen elképzelést dédelgetem, mely felhatalmaz minket a tényleges értékes tartalmak közlésére. Senkit nem akarok álmok hullámain simogatva biztatni. Mindenkinek tisztába kell lenni azzal, ha értékes tartalmat készít, kevés fülre, kevés szemre talál. Aki viszont elhivatottan belső indíttatás által szeretne hozzátenni a világ folyásához, annak kezébe adhatok néhány kulcsot, olyan ajtókhoz, amit nem tudna magától kinyitni.

A tudás hatalom – és nem privilégium

Az online és nyomtatott sajtó relevanciájának megfelelően – nem csak az újságírói tevékenységet abszolválva – képviselem a területet. Mint vendéglátós – a szektor több szegmensének ismeretét tudhatom magaménak. Ez elindul a vendéglátó szakmai ismeretektől – melyek belátást engednek a trendekbe, a technológiákba és a mindennapos munkákba – egészen a marketing vonzatáig.

Az online média területén kívül – az online marketing speciális területe, a social media is szakterületemmé vált. Annak metódusait, működési rendszereit ismerve – szakértőként – több felületet menedzseltem.

A gasztronómiában eltöltött évek alatt rendezvényeket, vacsoraesteket szerveztem, vagy annak létrehozásában vettem rész, mely mind a rendezvényszervezés, mind a vendéglátás, mind pedig a social media területén feladatokkal látott el.

Önéletrajz megtekintése