spot_imgspot_img
spot_img

Sokan felháborodtak Meghan Markle és Harry herceg viselkedésén

-

Article Top Ad (AdSense)

Újra Meghan Markle és Harry herceg viselkedésétől hangos a világsajtó. A pár II. Erzsébet ravatalozásán kézen fogva távozott a Westminster Hallból, ezt pedig sokan hatalmas tiszteletlenségnek és a prokotoll teljes semmibe vételének tartják. 

Megosztotta az internet népét

Az eset teljesen megosztotta az internet népét: egyesek szerint egyáltalán nem volt helyénvaló a kézen fogva sétálgatás II. Erzsébet ravatala mellett. Mások szerint pedig teljesen természetes és emberi, hogy Meghan támogatta kézfogásával a nagymamáját elvesztő Harry herceget. Az alábbi videón látható a jelenet.

Erzsébet királynő koporsóját szerdán vitték át a Buckingham-palotából a Westminster-parlotába, ahol a királyi család tagjai együtt rótták le kegyeletüket a néhai uralkodó előtt. Harry herceg és felesége, Meghan Markle a többi családtaghoz hasonlóan pukedliztek és meghajoltak a királynő koporsója előtt, eközben pedig fogták egymás kezét.

„Csal a szemem, vagy Harry és Meghan tényleg kézen fogva sétáltak ki a Westminster Hallból?! Fogalmuk sincs arról, hogyan kell helyesen viselkedni?” – kommentelte egy felháborodott twitterező.

Többen ezen a véleményen voltak, egy másik hozzászóló szerelmes tinédzserekként utalt a párra, akik nem tudtak méltósággal elköszönni II. Erzsébettől:

„A királyi család méltósággal búcsúzik el szeretett királynőnktől a Westminster Hallban, kivéve Harry és Meghan, akiknek kézen fogva kell távozniuk, mint két szerelmes tinédzsernek. Nagyon az idegeimre mennek” – írta egy másik felháborodott hozzászóló.

A másik oldal viszont véldemébe vette a házaspárt és sokan semmi kivetnivalót nem találtak a kézfogásban. Többen hozzátették: többen sétáltak egymás kezét fogva, viszont a sajtó most nagyon ki van élezve Meghan és Harry viselkedésére. Sokan pedig kitértek arra is, hogy teljesen természetes és emberi viselkedés a társunk kezét megfogni egy számára nehéz pillanatban.

„Azoknak, akik kritizálják Harry és Meghan kézfogását, csak örüljenek, hogy ott van a férjének, hogy vigaszt nyújtson neki egy olyan időszakban, amikor szomorú és szörnyű emlékek törnek fel benne az édesanyja temetéséről” – állt ki Meghan Markle mellett egy másik hozzászóló a Twitteren.

Forrás: Szeretlek Magyarország

Egy szimbólum elvesztését gyászolja a világ: II. Erzsébet halálával lezárult egy korszak

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!