spot_imgspot_img
spot_img

Bódi Margó visszatér

-

Article Top Ad (AdSense)

A TV Paprika történetének egyik kedvenc házigazdája Bódi Margó, aki több mint 10 év kihagyás után most újra autentikus roma receptekkel jelentkezik a csatornán.

„Nálunk nagy a család, az ünnepeken sokan gyűlünk össze. Ági a sógornőm 1977 óta, az elmúlt években Angliában élnek, de még mindig tartjuk azt a jó szokásunkat – ha itthon vannak nyaranta -, hogy egymást segítve hagyományos roma ételeket sütünk főzünk a családnak. Azt vallom a családtól nincs fontosabb az életben.” Többek között ezzel az idézettel indul a Bódi Margó ízvilága című sorozat új évada, melyben 10 részen keresztül a legfinomabb cigány ételek készülnek, úgy, mint lármás tyúkpörkölt tányérról szaggatott petrezselymes nokedlivel és roma salátával, marhahúsos babgulyás csipetkével, luxus bodag, vagy kemencében sült egész bárány. Mennyei finomságok a roma konyha ízeivel, minden kísérletező kedvű néző örömére.

A korábbi, több mint 10 évvel ezelőtti első évadban már kiderült, hogy Margó kiváló vendéglátó és remek szakács, akkor a család kedvenceit készítették el sógornője segítségével. A nagyecsedi konyhában friss és házi alapanyagokból készültek az ételek, a tojástól a húsokig, a zöldségektől a friss fűszerekig. Főzés közben előkerült néhány, az adott étellel kapcsolatos történet, és az autentikus ízek és vidám hangulat mellett a műsorban néhány tradicionális roma szokással is megismerkedhettek a nézők.

Az azóta eltelt 13 év alatt a gyerekek felnőttek és a Bódi család ma már Budapesten él. Az új sorozat ezt az új életet mutatja be sok-sok nevetéssel, zenével és kedvenc fogásokkal fűszerezve, és ahogy az első évadban, most is előkerül egy-két érdekes sztori, továbbra is igazi roma életstílussal körítve. A recepteken kívül bepillantást nyerhetünk Margóék hétköznapjaiba, és virtuálisan helyet foglalhatunk a roskadásig megterített asztaluknál, ahol a család tagjai mellett ismert vendégeik is feltűnnek, mint például Emilio vagy Papp Gergely.

Indul a TV Paprika Magazin

A Bódi Margó ízvilága mellett október 21-én egy vadonatúj magazinműsor is kezdetét veszi a csatornán, TV Paprika Magazin címmel.  A sorozat állandó házigazdája Havas Dóra, akinek minden héten egy-egy új, gasztronómiában jártas társműsorvezető segít majd. A hétvégente adásba kerülő egy-egy órában minden a tágan értelmezett gasztronómia körül forog, legyen szó akár az alapanyagokról, azok beszerzéséről, a maradék nélküli főzésről, a terítésről, vagy akár az ehető díszekről. A műsor hangulatát alapjaiban határozza meg majd a közelgő advent. A sorozat igyekszik jótanácsokkal szolgálni mindenkinek, aki szeretne minél többet megtudni a különleges receptekről, szokásokról, hagyományokról, titkokról és fortélyokról, vagyis mindenről, ami összeköti a kulináris élvezeteket és az adventet. A TV Paprika Magazinban szakemberek, séfek és ismert emberek segítségével hangolódhatnak rá a nézők az ünnepi időszakra.

Premierek:

  • Bódi Margó ízvilága október 21-től 10 órakor, ismétlés este 21 órakor a TV Paprikán. Új részek minden szombaton és vasárnap.
  • TV Paprika magazin október 21-től 9 órakor, ismétlés 16 órakor a TV Paprikán.

Promó video:

Michelin tányért kapott az esztergomi étterem

5 tipp a tökéletes otthoni kávéélményért

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!