spot_imgspot_img
spot_img

Bemutatkozik az LG Tone Free

-

Article Top Ad (AdSense)

Két új, vezeték nélküli fülhallgatót dobott piacra az LG Electronics Magyarországon. A Meridian hangtechnológiájával mindkét készülék kivételes hangélményt kínál, a magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 ráadásul az innovatív UVnano töltőtokkal érkezik, mely a beépített ultraibolya fény baktériumölő hatásának köszönhetően fokozott higiéniát biztosít. Az új fülhallgatók kétféle színben érhetők el: matt fekete (Stylish Black) és csillogó fehér (Modern White).

Mindkét TONE Free modell négyféle egyedi, a Meridian által kifejlesztett hangbeállítást kínál, melyek a tökéletesen testre szabott élményt szolgálják: a Természetes mód autentikus és kiegyenlített, természetes hangzást kelt; a Belemerülő mód kiterjesztett térhatást generál, a Basszuskiemelés felerősíti a basszus hangokat, a Magaskiemelés pedig az énekhangokat teszi tisztán hallhatóvá. A tökéletesen illeszkedő fülhallgatók szorosan simulnak a fülbe, így alkalmasak arra, hogy kiszűrjék a leginkább zavaró külső zajokat, a környezeti hang mód azonban azt is lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselője egyetlen érintésre egyből újra hallja a körülötte zajló eseményeket.

A magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 az innovatív UVnano töltőtokkal érkezik, amely biztonságos tárolást, problémamentes töltést és fokozott higiéniát kínál. Beépített ultraibolya fény alkalmazásával a vékony töltőtok eltávolítja a kóli és sztafilokokkusz baktériumok 99,9 százalékát a hipoallergén szilikon füldugóról és annak belső felületeiről. A kompakt töltőtok akár egyórás zenehallgatást is képes szolgáltatni csupán ötpercnyi töltési idővel. Teljesen feltöltött állapotban mindkét modell akár hat órán át használható, az UVnano tok pedig további 12 órányi üzemidőt biztosít, így a fülhallgatók összesen akár 18 órán át is üzemképesek.

Az új termékek könnyen használható, tartós kivitelben érkeznek: mindkét modell IPX4 besorolással rendelkezik, azaz ellenálló a fröccsenő vízzel, az esővel és az edzés közbeni verejtékkel szemben. Mind a HBS-FN6, mind pedig a HBS-FN4 kényelmes hozzáférést biztosít a csatlakoztatott okostelefonon használt Google vagy Siri hangalapú asszisztensekhez. A fülhallgatókba beépített, személyre szabható érintés alapú parancsokkal a hallgató elindíthat, megállíthat vagy továbbléptethet egy zenét, de a hangerőt is változtathatja anélkül, hogy a telefonért nyúlna. A kettős mikrofonrendszer hozzájárul a tisztább telefonhívásokhoz, minimálisra csökkenti a nem kívánt zajokat, ráadásul a szárak végén található alsó mikrofonok kiszűrik és felerősítik a beszédhangunkat még zsúfolt terekben is.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!