spot_imgspot_img
spot_img

Bemutatkozik a Samsung Galaxy S22 Ultra

-

Article Top Ad (AdSense)

Az új Galaxy S22 Ultra készülékkel két okostelefonsorozatának legnépszerűbb funkcióit egyesíti a Samsung. Az új eszköz a Note széria kiemelkedő teljesítményével és a Galaxy S mobilok professzionális kamerájával lépett szintet. A beépített S Pennel, továbbfejlesztett Nigthography, éjszakai felvételek funkcióval és az akár több mint egynapos üzemidővel érkező Galaxy S22 Ultra a Samsung eddigi legerőteljesebb Ultra készüléke. 

„A Samsung célja, hogy prémium készülékei évről évre egyre magasabb minőséget képviseljenek – mondta el TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S22 Ultra a Galaxy Note széria népszerű funkcióit és az S sorozat legjobb megoldásait is felhasználva vált igazán különlegessé. Ez az eszköz hatalmas előrelépés a mobiltechnológiában, és új, prémium sztenderdet hoz el a Galaxy szériába.” 

Legyen szó a kreatív lehetőségekről, a hatékonyságról vagy a teljesítményről, a Galaxy S22 Ultraban megtalálható minden, a Note mobilok különlegességét jelentő megoldás, így az ikonikus S Pen is az okostelefon tartozékaként érkezik. A Galaxy S széria legújabb tagjai, a Galaxy S22 és S22+ készülékek újításain kívül a Galaxy S22 Ultra számos különleges funkcióval emelkedik ki a Samsung kínálatából. 

Az S széria legerősebb készüléke

A Note felhasználók egyik kedvence, a beépített S Pen megérkezett az S szériába és gyorsabb, mint valaha. A késleltetés 70 százalékkal alacsonyabb, így a felhasználók kényelmesebben és természetesebben írhatnak vagy rajzolhatnak a nagyméretű kijelzőre és könnyebben használhatják az alkalmazásokat. Az S Pennek köszönhetően az S22 Ultra több lehet egy átlagos telefonnál. A Note szériából ismert megoldások továbbfejlesztésével az új készülék különleges felhasználói élményt nyújt.

A Galaxy S22 Ultra letisztult, prémium kinézetéhez a fémkeret és a hátlapba beolvadó kamerarendszer egyaránt hozzájárul. A különleges, matt üveg felülettel még elegánsabb az S22 Ultra stílusos kialakítása, amelyben megtalálhatók a Galaxy Note készülékekre jellemző ikonikus dizájnelemek is. A Galaxy S22 Ultra négy, természet által inspirált árnyalatban érkezik, Fantomfekete, Fantomfehér, Zöld és idén először, Burgundi színekben lesz elérhető

Lenyűgöző fotók és videók, éjjel-nappal

A Galaxy S22 Ultraval azonnal megosztható tartalmak készíthetők, szinte bármilyen megvilágítás mellett. Az S22 széria minden tagjában megtalálható Nightography, éjszakai felvételek funkciónak köszönhetően az előlapi és a hátlapi kamerákkal, éjjel és nappal is tiszta, éles videók készíthetők. Az S22 Ultra képszenzora a Samsung készülékei közül az eddigi legnagyobb méretű, 2,4 um-es pixelekkel rendelkezik, így a lencsék több fényt képesek összegyűjteni és részletesebb mozgóképeket rögzítenek. A készülék Tükröződésmentes lencséivel a felhasználók letisztultabb, csillogás nélküli éjszakai videókat készíthetnek. Az Automatikus kameraigazításnak köszönhetően a kamera a megfelelő képet rögzíti, legyen szó egyetlen személyről vagy akár egy nagyobb csoportról.   

A Galaxy S22 Ultra kamerája az eddigi legokosabb Samsung szenzor, amelynek zoom lehetőségei akár százszor közelebb hozzák a történéseket. A Portré módhoz hasonló, Mesterséges intelligencia alapú funkciókkal minden kép profi fotónak tűnhet. Az S22 Ultra kamerájának okos megoldásaival a készülék végzi el a munka javát, így a felhasználók minden helyzetben a leglátványosabb képeket és videókat készíthetik el.

Legyen szó amatőr vagy profi fotósokról, a Galaxy S22 Ultraban szinte minden, a lehető legjobb felvétel készítéséhez szükséges megoldás megtalálható. Az S22 és S22+ készülékekhez hasonlóan elérhető az Expert RAW alkalmazás, amellyel, a számos szerkesztőeszköznek köszönhetően az elkészült képek még különlegesebbé válhatnak, akárcsak egy profi fényképezőgép esetében. Az elkészült fotók akár 16 bites RAW formátumban is menthetők, így a felhasználók később még több részlettel dolgozhatnak. Ahogy a profi gépeknél, az S22 Ultra esetében is világosítható vagy sötétíthető a kép az ISO és a záridő beállításokon keresztül, a fehéregyensúly meghatározásával hűvösebb vagy lágyabb lehet a színvilág, a fókusz pedig manuálisan is állítható, hogy a fotó pontosan úgy nézzen ki, ahogy a felhasználók tervezték.

Féktelen erő és teljesítmény

A Galaxy S22 Ultra a legproduktívabb munkanapokon is tökéletes társ lehet. Az S22 Ultra az első Galaxy S szériás készülék, amely 4nm processzorral és a Samsung legfejlettebb Mesterséges intelligencia- és gépi tanulás alapú megoldásaival érkezik. A készüléken található Wi-Fi 6E technológia akár kétszer olyan gyors lehet, mint a Wi-Fi 6. Ennek köszönhetően az S22 Ultra kimagasló teljesítményt nyújt, legyen szó munkáról, streamelésről, vagy játékról. Mindezt a Galaxy S22 Ultra nagyteljesítményű akkumulátora teszi lehetővé, amely egyetlen feltöltéssel több mint egynapos használatot biztosít. Az S22 Ultra támogatja a 45 wattos szupergyors töltést is, így több mint 50 percnyi videó is rögzíthető akár már 10 perces töltés után

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!