spot_imgspot_img
spot_img

Bécsben különleges valentin-napi csókra invitálják a szerelmespárokat

-

Article Top Ad (AdSense)

Az idei Valentin-napon a bécsi Belvedere múzeum a megszokott nyitvatartási időn kívül ingyenesen megnyitja a híres Klimt szárnyat is a szerelmespárok, a romantikát kedvelők és művészetrajongók előtt.

Február 14-én a Felső-Belvedere remek lehetőséget kínál minden szerelmesnek a „Gyere csókolózni” mottóval. 18:30 és 21:00 között a párok Gustav Klimt híres „A csók” című festménye előtt fotózkodhatnak.

A világhírű alkotáson a pár bensőséges ölelésben, önfeledten és az ölelésükben veszve jelennek meg. Van ennél tökéletesebb környezet a szerelmesek számára, hogy kifejezzék érzéseiket?

Egy életre szóló emlék

Ha valami kicsit mást keresel Valentin-napra, itt megtalálod. A párok Gustav Klimt eredeti remekműve előtt fotózkodhatnak. A helyszíni professzionális fotósok minden pár különleges pillanatát örökítik meg. A látogatók pedig helyben és nyomtatási minőségben kapják meg fényképeiket.

Fotó: Belvedere Múzeum hivatalos Fb. oldala

A szerelmespárok ezután a Klimt szárnyban sétálva ingyenesen élvezhetik a művészi alkotásokat. Végül pedig a Sala Terrenában egy pohár pezsgő mellett koccinthatnak a szerelmükre.

Valentin-napi kampányok Bécsben

Bécsben Valentin-napon számos ajánlat várja a szerelmeseket. A Schönbrunni Állatkert például két jegyet kínál egy áráért pároknak. Ezenkívül a Szerelmesek Napján vannak ún. „romantikus túrák” melynek központi témája az ott élő állatok szerelmi élete.

Számos bécsi templom Valentin-napi áldást kínál a hívő pároknak. Toni Faber atya este 8 órától „szerelmesek áldását” ünnepli a Stephan Kirche-székesegyházban. Szeretettel várják a házaspárokat, szerelmeseket és jegyespárokat, de párt kereső egyedülállókat is.

Különleges Valentin-napi ajándékötletek

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!