spot_imgspot_img
spot_img

Barátságból szerelem- sztárok, akik idővel szorosabbra fűzték a kapcsolatukat

-

Article Top Ad (AdSense)

A kölcsönös tisztelet legmagasabb rendű kifejeződési formája két ember között, a barátság. És ahol a szerelem felüti a fejét, ott meghal a barátság.

 (Richard Bach)

Sokan szkeptikusan állnak hozzá, hogy létezik-e egyáltalán barátság férfi és nő között.Talán igen, talán nem, mi bemutatunk néhány olyan sztárpárt, akik barátokból váltak szeretőkké, szerelmekké, házastársakká. Talán ez Hollywoodban nem is annyira szokatlan, de hazánkban is találtunk egy énekest, aki a korábbi  barátjával alapított családot.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A két színész gyakorlatilag együtt nőtt fel, Mila 15 éves kora óta ismerte Ashtont. Számukra sohasem volt egyértelmű, hogy több is lehet köztük  barátságnál. Színészként együtt szerepeltek az Azok a ’70-es évek  című sorozatban, amiben egy párt alkottak. Mila életében először ekkor csókolózott,  nem is sejtette, hogy leendő férjével.  Ashton később feleségül vette Demi Moort, Mila Kunis pedig a Reszkessetek betörők világhírű gyerekszínészével, az azóta férfivá cseperedett Macaulay Culkinnal alkotott egy párt.  2011-ben mindketten  szakítottak, és rá egy évvel szingliként egy díjátadón találkoztak,  ekkor valami megváltozott köztük. Ashton 37, Mila 31 éves volt, ám egyikük sem akart  szoros kapcsolatot, mindketten valami laza kalandra vágytak. „Láttam egy srácot hátulról és csak az tűnt fel, mennyire magas. Aztán megfordult, és olyan volt, mint az a pillanat a romantikus filmekben, amikor egyszer csak elindul egy ilyen andalító zene… Úgy emlékszem, levegőt is elfelejtettem venni, annyira, de annyira jóképű volt” – emlékezett vissza Mila.
Ám a szívnek nem lehet parancsolni, nem laza kötelékben folytatták. 2014 januárjában eljegyezték egymást, a színésznő már várandós volt az első gyermekükkel. Októberben megszületett a kislányuk, Wyatt Isabelle. 2016-ban pedig követte a kisöccse, Dimitri. 2015- ben összeházasodtak, és bár ezt titokban tették, az alábbi fotón vallották be.

Justin Bieber és Hailey Bieber
A két híresség 2009-ben találkozott először, az énekes ekkor lett közismert a zeneiparban. A modell már 12 évesen nagy rajongója volt, de még csak távolról csodálta. Az első randira 2016-ig várni kellett, ekkor Hailey apukájának köszönhetően a The Today Show színfalai mögött találkoztak először, és egy közös fotót is készítettek. A barátságból lassan szerelem lett, 2019-ben pedig egy New York-i anyakönyvi hivatalban minden felhajtást kerülve, titokban összeházasodtak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Első házassági évfordulójuk után egy hónappal tartottak egy 150 fős nyilvános lagzit, ekkor már meghívták  a családjukat. Justin Bieber nagyon hálás a sorsnak, hogy egy ilyen csodálatos nőre sikerült találnia. Ezt írta az Instagram-oldalán:
– Most életem legjobb periódusát élem, hamarosan házas ember leszek. Ami egy új, csodálatos, őrületesen nagy felelősség, ami által türelmet, bizalmat, elköteleződést, kedvességet, alázatosságot tanulsz, és mindent, ami ahhoz kell, hogy jó emberré válj – írta a posztjában, melyhez másnap hozzátette, hogy mérhetetlenül hálás a Baldwin famíliának, amiért „hagyták a lányukat hozzámenni egy olyan vademberhez, mint ő”.

Kim Kardashian és Kanye West

Kim akkor találkozott először a rapperrel, amikor az énekes 2002-ben klipet forgatott. Azonnal elbűvölték egymást, úgy, hogy a férfinek fogalma sem volt, hogy ki is pontosan ez a  feltűnő szépségű nő, aki megtetszett neki. Ám ekkor mindketten kapcsolatban éltek, így csak barátokká váltak. 2009-ben a rapper új dala- a publikum szerint- egy szerelmi vallomás volt  Kimnek. Egy évvel később Kanye először szerepel a KUWTK különkiadásában, az epizódban meglátogatja Kimet és Kourtney-t a New York-i ruhaboltjukban. Kim ekkor  sem volt szabad,  2011-ben férjhez ment Kris Humphrieshez.  Kanye  nem nyugodott bele,  elrettentő képeket kezdett el neki küldözgetni neki csúnyán megöregedett kosarasokról. Kim elbizanytalanodott, és házassága után 72 nappal beadta a válópert. Szabaddá vált az út Kanye előtt, és idővel olyannyira közel kerültek egymáshoz, hogy 2012-ben decemberben egy szilveszteri partin felvállalták a kapcsolatukat. Kim később bejelentette, hogy első gyermeküket várják, igaz ekkor még hivatalosan nem tett pontot házassága végére.  2013-ban Kanye megkérte a  kezét, majd két évvel később összeházasodtak Firenzében. 2019-ben megerősítették  a házassági fogadalmaikat, a  ceremónián immár mind a négy gyerekük is jelen volt.  „Te vagy a férjem. Te vagy a legjobb barátom. Hiszel bennem, és az egyetlen igaz szerelmem vagy” – mondta Kim az esküjében.
Fotó: Instagram/Kim Kardashian
2020 végén az a hír keringett, hogy a pár egyre több időt tölt külön, és inkább a saját útjukat járják. Mostanra viszon egyértelművé vált, hogy válnak. Erre állítólag egy  elképesztően banális indok miatt került sor, állítólag nem tudtak megállapodni abban, hogy hova is utazzanak aktuális luxusnyaralásukra. Valószínűleg az is problémát fog okozni, hogy kinél fognak nevelkedni a gyermekeik.

Heidi Klum

Heidi Klum, az egykori szupermodell épp elvált az énekestől, Sealtől, amikor 2012-ben váratlanul szerelmes lett. Egy olyan férfiba, aki évek óta mellette volt és vigyázott rá, a szakítása után pedig a támasza lett, egyben a modell négy csemetéjének egyfajta pótapja. Ő nem más, mint egykori  testőre, Martin Kirsten, akivel  titkos kapcsolata egy családi szardíniai nyaraláson derült ki,  ekkor lesifotó készült róluk.   „Martin abban az időben valóban komoly támaszt jelentett számára, de a dolgok megváltoztak. De most is jó barátok” – írta People magazin. 2014-ben szakítottak, ám a férfi munkaszerződése továbbra is élő volt, ezt a  kínos ügyet a bíróságon rendezték.

 

Luciano Pavarotti és Nicoletta Mantovani

A fiatal nő a sztártenor titkárnőjeként dolgozott,  ám egy barbadosi nyaralás során leleplező fotók készültek, amiből kiderült, hogy nem csak munkakapcsolat van köztük. Szerelmük  barátságból és munkatársi kapcsolatból alakult ki, a 34 év korkülönbség sem volt akadály. Luciano Pavarotti  elvált érte feleségétől, Aduatól, akivel 35 évig élt házasságban  és három lánya született tőle. 1996-ban hivatalosan is a 26 éves titkárnője, Nicoletta Mantovani lett az élettársa, akit 2003-ban feleségül vett, és aki egy negyedik kislánnyal ajándékozta meg, a ma már 19 éves Alicevel. Pavarottit 2007-ben a 72 születésnapja előtt  érte a halál. Halála után a felesége  létrehozta a Luciano Pavarotti Alapítványt, hogy néhai férje szellemét és munkásságának emlékét életben tartsa, és tehetséges fiatalokat segítsen, úgy, mint a tenor tette.
„Luciano egyszerre volt a szerelmem, az életmesterem, a barátom, a szeretőm, a társam” mondta Nicoletta a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon, amikor Pavarotti életéről szóló filmet jött hazánkban promotálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicoletta Mantovani (@nicolettamantovani) által megosztott bejegyzés

Gál Csaba Boogie

Az egykori Megasztár-versenyzője egy barátjába szeretett bele, akivel rengeteg időt töltött együtt, ám egy idő után megváltozott a kapcsolatuk. Egymásba szerettek és a kérgyermekes Marianne egy közös kisfiúval, Barnabással ajándékozta meg az énekest.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csaba Gál Boogie (@galcsababoogie) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!