spot_imgspot_img
spot_img

Balatoni szórakozás, kicsit másképp! 3. rész – Piknik két keréken

-

Article Top Ad (AdSense)

A balatoni nyaralás sokkal színesebb is lehet, mint a hagyományos fürdőzés és lángosevés. A magyar tenger számos kevésbé ismert, ám annál különlegesebb kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget kínál. Cikkünkben a déli partról és vonzáskörzetéből mutatunk be néhány kihagyhatatlan programot, ha a tóhoz ellátogatva nemcsak strandolni szeretnénk, hanem új élményekkel is gazdagodnánk.

Piknik két keréken – Balatonlellétől Keszthelyig

Kata és Zsolt, a fiatal házaspár tavaly, a koronavírus-járvány miatti lezárások idején költözött a Balaton mellé. Kezdetben csak egy hónapra terveztek, de végül nem bírtak elszakadni a vidéktől, sőt, még az eredeti szakmájukat is feladták. Felmérték a piaci helyzetet, és márciusban hiánypótló vállalkozásba kezdtek. Rájöttek, hogy hiába létezik számos sporteszközkölcsönző, a legtöbbjük helyhez kötött. Itt fedezték fel a piaci rést: a kölcsönzés ilyen módon nem mindig kényelmes, ezért egyedi ötlettel rukkoltak elő. A Supper Moments sokkal több, mint egy átlagos és megszokott kölcsönző, és nem csak azért, mert szinte mindent online intéznek a szerződéskötéstől a fizetésig. Katáék házhoz vagy a megbeszélt kényelmes élményponthoz szállítják a kívánt eszközöket, ám utána sem hagyják magára a kimozdulni vágyókat.

A tökéletes élmény érdekében útvonalat és látnivalókat is ajánlanak a kiránduláshoz, és még a piknikhez is mindent biztosítanak. Egy fonott hátikosárba a helyi, termelői finomságok mellé pléd is kerül, hogy bárhol kényelmesen le lehessen heveredni és élvezni a tájat.

A Balaton körüli bringaútvonalon partnereikhez betérve kedvezményes áron fogyaszthatunk fröccsöt vagy hamburgert. Ha valakinek nem elég pár óra a Kata és Zsolt kínálta élményekből, akár az egész nyaralás idejére is kibérelheti bármelyik sporteszközüket a SUP-tól az elektromos rolleren át a kerékpárig, sőt, nyáron még vitorlást is biztosítanak a kalandvágyóknak.

www.suppermoments.hu

Facebook/Supper Moments

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!