spot_imgspot_img
spot_img

Balatoni szórakozás, kicsit másképp! 1. rész – Picniqboat

-

Article Top Ad (AdSense)

A balatoni nyaralás sokkal színesebb is lehet, mint a hagyományos fürdőzés és lángosevés. A magyar tenger számos kevésbé ismert, ám annál különlegesebb kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget kínál. Cikkünkben a déli partról és vonzáskörzetéből mutatunk be néhány kihagyhatatlan programot, ha a tóhoz ellátogatva nemcsak strandolni szeretnénk, hanem új élményekkel is gazdagodnánk.

Picniqboat – Zamárdi felső

Nincs is romantikusabb, mint naplementét nézni a Balatonon! Ám keveseknek adatik meg, hogy ne a partról, hanem a vízről élvezzék a látványt, ahogy a Tihanyi-félsziget mögött lenyugvó nap sugarai színesre festik az eget. A kifejezetten a magyar tengerre tervezett, hangulatosan kivilágított és kényelmes felszerelt, dizájnos csónakban ülve átélhetjük ezt az élményt. A természet látványához pedig romantikus hangulat és hazai ízek társulnak: a csónakázáshoz egy somogyi finomságokkal teli álló piknikkosarat kapunk minőségi, helyi kistermelőktől származó hideg ételkülönlegességekkel, melyeket borral vagy szörppel öblíthetünk le. Naponta több alkalommal is kievezhetünk, de a legszebb és legromantikusabb a naplemente idejéhez igazított időpont. A jó idő beálltával, májustól akár szeptember végéig naponta foglalhatunk időpontot a romantikus programra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Picniqboat (@picniqboat) által megosztott bejegyzés

Ráadásul most hullócsillag néző programon is rész leht venni, ugyanis július 14 és augusztus 24 között a Perseida meteorrajnak köszönhető intenzívebb a csillaghullás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Picniqboat (@picniqboat) által megosztott bejegyzés

 

Ha mégis inkább csak strandolnál a csónakról, a kutyádat is magaddal viheted.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Picniqboat (@picniqboat) által megosztott bejegyzés

Facebook/Instagram/Picniqboat

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!