spot_imgspot_img
spot_img

Az új rendszer stílusos megjelenésével és okosfunkcióival emeli új szintre a ruhaápolást

-

Article Top Ad (AdSense)

 Magyarországra is megérkezett a Samsung különleges ruhaápoló rendszere, a Bespoke AirDresser. A Samsung háztartásieszköz-kínálatának legújabb készüléke a szintén elérhető, eredeti AirDresserhez hasonlóan kiválóan illeszkedik a legtöbb lakás berendezéséhez, különleges megoldásaival pedig megkönnyíti az alkalmi öltözékek frissen tartását és könnyen tisztíthatók vele a ritkábban használt textíliák.

A továbbfejlesztett okosfunkcióknak köszönhetően a Samsung AirDresser és Bespoke AirDresser még hatékonyabban frissíti fel a ruhákat, miközben eltávolítja a port, semlegesíti a nem kívánt illatok 99 százalékát, elpusztítja a kórokozókat és kisimítja az esetleges gyűrődéseket. Az egészség megőrzése és a jólléti gyakorlatok világszerte egyre kiemelkedőbb szerepet játszanak a felhasználók életében, így sokan használják tudatosabban a ruhatárukat is, ügyelve a tisztaságra és frissességre, ehhez járulhatnak hozzá a stílusos AirDresser készülékek. 

A Samsung Bespoke AirDresser az egészség megőrzését és a higiéniát szem előtt tartva, a kórokozók távoltartásával kínál lehetőséget a ruhák tisztán tartására – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung digitális eszközök üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A tisztítási folyamat során a készülék eltávolítja a kellemetlen szagokért felelős gázokat és megakadályozza azok újrakeletkezését, így minden textília friss illatú marad.”

Friss szövetek minden nap, kórokozók és kellemetlen illatok nélkül

A legfontosabb darabok frissek és viselésre készek maradnak a Bespoke AirDresser Fertőtlenítés funkciójának köszönhetően, amely JetSteam technológiával gőzöli és frissíti fel az anyagokat. A szövetet magas hőmérsékleten kezeli a rendszer, így képes mélyen tisztítani és semlegesíteni a vírusok, baktériumok 99,9 százalékát. A JetSteam emellett elpusztítja a poratkák 100 százalékát, így kiválóan használható lepedők, huzatok, vagy akár gyermekruhák, játékok frissen tartására is. 

A Bespoke AirDresser Illatosító szűrőjével semlegesíti a kellemetlen szagokért felelős gázok 99 százalékát2, köztük az izzadtságból, dohányfüstből és ételekből származókat is. A kerámiából készült szűrő nedves és párás körülmények között is hatékonyan működik és képes lebontani a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, így a készülékben tárolt ruhák mindig illatosak maradnak.

A Bespoke AirDresser Gyűrődésgátlója a JetAir és a JetSteam technológiákkal képes kisimítani a ruhák gyűrődéseit, így azok mindig viselésre készen kerülhetnek ki a készülékből. A felhasználók kedvenc ruhadarabjai kifogástalan állapotban várhatják a különleges alkalmakat, családi eseményeket, vagy fontos munkamegbeszéléseket.  

Nagy teljesítmény és intelligens funkciók csökkentik az idő-és energiaráfordítást

Az AirDresser készülékek amellett, hogy kényelmesebbé teszik a ruhaápolást, könnyen alkalmazhatók különböző területeken. A Mesterséges Intelligencia Vezérlés funkció megjegyzi a felhasználói szokásokat és ez alapján személyre szabja a beállításokat, így, ha rendszeresen ismétlődő feladatokra használják, a programozás jelentősen egyszerűsödik. A rendszer megfigyeli a leggyakrabban használt funkciókat, így nem szükséges a menüben keresgélni a beállítások megtalálásához. A Samsung intelligens mosógépei a SmartThings alkalmazáson keresztül csatlakoztathatók a Bespoke AirDresserhez, és képesek egyedi ajánlásokat adni a legmegfelelőbb szárítási folyamathoz a mosási program alapján.

A ruhák a fertőtlenítését követően az okos rendszerek veszik át az irányítást. Az ajtó belső felén található páratartalomérzékelő segítségével a Bespoke AirDresser MI Szárító technológiája folyamatosan érzékeli ruhák nedvességtartalmát, és ennek megfelelően csökkenti a száradási időt, így a ruhanemű mindig szinte a lehető legrövidebb idő alatt szárad meg.

A hosszabb ruhák is kényelmesen tisztíthatók

Legyen szó akár télikabátokról vagy földig érő estélyi ruhákról, a Bespoke AirDresser Hosszú ruha zónáját kifejezetten a hosszabb ruhadarabok kezelésére tervezték. Az AirDresser a téli hónapokban is hasznos darab lehet, hiszen a hosszú ruhákat és kabátokat nehéz lehet a hagyományos eszközökkel frissen tartani, a Samsung készülékében található 143 centiméteres zónában azonban akár 20 centiméterrel hosszabb darabok is elférnek, mint a szekrény többi részében.

A modern, minimalista dizájn az előlapon vékony kezelőfelülettel és letisztult gombokkal egészül ki, amelyek megkönnyítik a beállítások és opciók kiválasztását, valamint javítják a láthatóságot és a hozzáférhetőséget.

A ruhaápolás következő szintje

A Samsung AirDresser és a Bespoke AirDresser Magyarországon különleges Kristálytükör árnyalatban érhetők el. Az AirDresser két méretben kapható, a 45- és 60 cm széles modellek három, illetve öt ruhadarab tárolására alkalmasak. A 45 cm széles AirDresser 549.900 forintos, a 60 cm-es pedig 649.900 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!