spot_imgspot_img
spot_img

Az új farmerkabát a kollekció csúcsa!

-

Article Top Ad (AdSense)

Az ellentétek vonzzák egymást: ismerd meg a Desigual új, Hybrid darabjait! Amikor a jól szabottság találkozik a kényelemmel. Irodába vagy szórakozóhelyre? Feminin vagy maszkulin? Miért kéne választanod?

Az emberi lények különféle elemekből tevődnek össze. Csak úgy, mint a Desigual dizájnjai, amelyek valódi lényegünket testesítik meg. Így születtek meg hibrid blézerei is: nem lehet őket egyetlen kategóriába besorolni, mert mindet képviselik. Bennük a jól szabottság találkozik az ellentmondásos, egyedi megjelenéssel.

Ambivalens darabok: két stílus és két világ az egyben. Elegáns és laza. Irodába vagy szórakozóhelyre illő. 

Sokoldalúak és egyediek, valamint meglepőek, az egymásnak ellentmondó anyagpárosításnak köszönhetően: 100% farmer pamut és fekete szövet. Félig farmerkabát, félig blézer. Az egyik mandzsetta klasszikus, a másik farmer. Lapos fekete gombok és sárgaréz gombok. Különbözőek és innovatívak. Részletekben gazdag, bonyolult szabásmunka: látványban az elöl látható, átlós varrás az ujjvarrással találkozik: ehhez a koncepcióhoz a Desigual újrafogalmazta a blézerekhez kapcsolódó fogalmainkat. 

Ki a show sztárja? A farmerkabát-blézer. Kombinálja a feketét a farmerrel, a teljes feketével vagy a farmert tartánnal és kézimunkával. Asszimmetrikus, kizárólag sárgaréz gombokkal – teljesen időtlen, három elülső zsebével és szabadon párosítható stílusával. További dzsekik, amelyek a plüssel és etno-stílusú hímzésekkel kacérkodnak, férfi blézerek, amelyek farmerdzsekit rejtenek, vagy nadrágok, melyek oldalsó részüket tekintve kényelmes tréningdarabok, de elölről stílusosan viselhető farmernadrágok. Eljött a Hybrid ideje!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!