Az ősz színei: piros és narancssárga – miről árulkodnak ruházatunkon?

-

Abban a pillanatban, hogy kinyitjuk a szemünket és érzékelünk egy színt, érzelmileg azonosulunk vele. A színeknek kiemelkedő szerepük van a mindennapjainkban, így nem mindegy, hogy a ruházatot és cipőt illetően milyen színt választunk munkába vagy akár egy esti buliba.

 Minden színnek megvan a maga jelentése és hatása, nem csak viselőjére, de környezetére egyaránt. Az ecipo.hu most a magabiztosság és a kreativitás, tervezés színeit mutatja be aktuális kínálatában.

A magabiztosság színe – piros

A piros a magabiztosság színe, szenvedélyről, érzelmekről és öntudatosságról árulkodik. Ha vörös színt viselünk, mások határozottnak, ugyanakkor közvetlennek fognak érzékelni. Ösztönző, stimuláló, energetizaló hatással bír. A szivárvány legfelső sávjának színe növeli a lelkesedést, emeli a pulzusszámot és szívverést – talán ezért is a szerelem színe.

Amelyik szín mindig buli hangulatot teremt – narancssárga

 A narancssárga egy meleg, vonzó szín, amely lelkesedést sugároz. Élénk, világos tónusban kedélyes, vidám és játékos, sötétebb árnyalata titokzatosabbá teszi megjelenésünket. E szín viselője tele van energiával, jó a tervezésben és nagy fokú kreativitás jellemzi. Barátságosságot, megbízhatóságot sugall, elősegíti a szocializációt.

A piros és narancssárga rokon színek, így nagyszerűen kombinálhatjuk – egymáshoz illő árnyalataikat – ruházatunkban. Az ősz színeiben pompázó cipők a világosabb szetteket remekül kiemelik és feldobják, míg az élénkebb összeállításokat nagyszerűen kiegészítik. Kiváló választás lehet például randevúra egy magabiztosságot, szenvedélyt sugárzó vörös, munkába pedig egy kreativitást, lelkesedést sugalló narancs lábbeli.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!