spot_imgspot_img
spot_img

Az Oscar-díjas Walter Matthau 4 vicces jelenete a Dennis, a komisz filmből

-

Article Top Ad (AdSense)

A majdnem 30 évvel ezelőtt megjelent Dennis, a komisz bájos családi film a megunhatatlan klasszikusok közé tartozik. A morgós öregember orra alá folyton borsot törő kisfiú (Mason Gamble) azóta 30-as férfi. A szerethetően zsörtölődő nagypapa-pótlót játszó Walter Matthau pedig sajnos már több mint 10 éve meghalt. A Wilson bácsi bőrébe bújt színészre emlékezünk ezekkel a vicces jelenetekkel.

 

Matthau, a komikus 

Walter Matthau 1920. október elsején született New Yorkban. Az Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színész rengeteg filmben szerepelt együtt Jack Lemmonnal, akivel a magánéletben is barátok voltak. Legendás páros volt az övék. Együtt játszottak, nevettettek majdnem egy tucat filmben. Az 1966-os Sógorom, a zugügyvéd Oscar-díjat is hozott Matthaunak. Később több alakításáért is kapott jelöléseket. A 2000-ben elhunyt színész főként vígjátékokban játszott.

Walter Matthau-film
Walter Matthau, Jack Lemmon, Judi West a Sógorom a zugügyvéd filmben kép: port.hu

Dennis, a veszedelem, aki Wilson bácsi agyára megy

Volt a gyerekkoromnak egy olyan időszaka, amikor a Dennis, a komiszt rongyosra néztem a testvéremmel, később pedig az unokatestvéreimmel, s mi még videókazettán őriztük. Ma már mókásan hangzik, de a kazettát néhány jelenetnél vissza is lehetett pörgetni. Dennis (Mason Gamble) csínytevéseit nem lehetett elégszer megnézni, valahogy sosem vált unalmassá a szőke kobakjából kipattanó sok abszurd ötlet. Wilson bácsi, azaz Matthau néhány akrobatikus mozdulata (spárga), grimasza, vicsorgása ihlette ezt a cikket.

 Walter Matthau
Walter Matthau, azaz Wilson bácsi a fogai helyére kénytelen volt rágót ragasztani kép. jelenet a Dennis, a komisz filmből

A Dennis, a komisz sztorija röviden

Amerikai filmvígjáték, amit 1993-ban mutattak be a mozikban. Az ötéves szőke kisfiú, Dennis Mitchell csínytevései mindig nagyon rosszul sülnek el, különösen nyugdíjas szomszédja, Wilson bácsi számára (Walter Matthau). Nemes szándékai ellenére, a kisfiú folyton káoszt teremt maga körül. Wilson bácsi és felesége azonban pár napra befogadják a kissrácot és vigyáznak rá. A pokol ekkor szabadul csak el igazán…

Dennis, a komisz
Dennis csínytevéseit nem lehetett elégszer megnézni, valahogy sosem vált unalmassá a szőke kobakjából kipattanó sok abszurd ötlet. kép: port.hu

Akkor lássuk azt az 4 jelenetet, amin sokat lehet kacagni.

Kutyapuszilgatás

 

Gyógyszeres jelenet

Egy eszméletlen ügyes spárga

Egy emelkedett pillanat megsemmisítése, a virágzás

 

Ezeket is nézd meg:

4 izgalmas Kevin Costner-film

4 izgalmas Bradley Cooper-film, amit látnod kell

4 szórakoztató Mila Kunis-film nyári estékre

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!