spot_imgspot_img
spot_img

Az IKEA 5 őrült holmija, amit neked is látnod kell

-

Article Top Ad (AdSense)

Az IKEA a világ legismertebb lakberendezési márkája. A megfizethető árak és a kényelem mellett a letisztult dizájn elkötelezettje. Ám néha a svéd cég is előrukkol őrült ötletekkel, furcsa formákkal és eszement kreálmányokkal.  Mutatjuk a kedvenceinket.

 

1. Húsgolyó illatú gyertya

Nem igazán tudjuk vizionálni, ahogy a saját otthonunkban ezt az ételillatú gyertyát meggyújtjuk… Mikor is kellene bevetni? Étkezés előtt, netán utána? Romantikus vacsorák kellékének sem az igazi, de például meditációhoz sem passzol. Az élményminta egy formabontó ötlet volt a svéd bútoráruház részéről. A tízéves IKEA Family program megünneplésére készültek limitált számban ezek a furcsaságok. A Store in Box akció részeként a gyertyákhoz csak pár szerencsés (amerikai) vásárló, rajongó juthat hozzá.

IKEA húsgolyó illatú gyertya
. Az élményminta egy formabontó ötlet volt az IKEA részéről. A tízéves IKEA Family program megünneplésére készültek limitált számban ezek a gyertyák. kép:ikea.com

2. Szatyorból kutyaruhák

A cég roppant önironikus is tud lenni. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk ezeket a vicces, poénnak szánt kutyaruhákat. A közismert kék szatyrokból különféle stílusú kutyadresszeken ámulhatunk, Kétségtelenül kreatívak, és az újrahasznosítás elve is jól érvényesül bennük. A különböző fajtájú kutyák peckesen és elegánsan feszítenek a filléres darabokban. Az interneten terjedő szatyros videót rengetegen kattintották. Valóban nagyon bájos mindegyik kutyus a kék rucikban. Látva a videót, kedvünk lehet elkészíteni ezeket a mókás szetteket.

Ikea kutyaruhák
A különböző fajtájú kutyák peckesen és elegánsan feszítenek a filléres darabokban. kép: ikea.com

A cuki videót itt tudod megnézni:

3. Ingyenes szakácskönyv – receptek a konyhai maradék felhasználásához

Ezt a szakácskönyvet ámulattal nézegettük, hiszen valóban a konyhai maradékokból varázsolhatunk ínycsiklandó fogásokat a receptek segítségével. A kidobásra ítélt zöldségmaradékokból például finom és mutatós gombócot gyúrhatunk. Az egyedi látásmódú, kreatív szakácskönyv a pazarlásra is felhívja a figyelmet

Észak-amerikai séfek közreműködésével 50 olyan receptet alkottak meg, amelyekkel a kidobásra ítélt fölösleges ételekből készíthetünk különleges fogásokat. A szakácskönyvben a reggelitől a desszertig minden van.

Nézd csak! A könyv innen ingyen le is tölthető angolul:A szakácskönyv

Kedvcsináló videó a maradékmentő szakácskönyvhöz

4. Vonalkódos kapucnis pulcsi

Az elképesztően népszerű BILLY könyvespolcra utaló vonalkódmotívumot nyomták ezekre a fehér, meleg kapucnis pulcsikra. A svéd bútorcég a márka szerelmeseinek akart kedveskedni ezekkel a darabokkal.

A márka lakberendezésben is jellemző szemléletét tükrözi a ruhák és kiegészítők letisztultsága és praktikussága. A pulóver mellett IKEA feliratú pólókat, vászontáskákat és törölközőket, kulacsokat is beszerezhetünk. A bútoráruház egyszerű, szerethető, mindennapos daraboknak tartja ezeket a holmikat.  A sajátmárkás kollekció limitált mennyiségben kapható.

Az EFTERTRÄDA fantázianevű kollekciót itt tudod megnézni: pulóver

 

 

IKEA vonalkódos pulóver
Az elképesztően népszerű BILLY könyvespolcra utaló vonalkódmotívumot nyomták ezekre a fehér, meleg kapucnis pulcsikra. kép:ikea.com
IKEA feliratú táska, törölköző, kulacs
A pulóver mellett IKEA feliratú pólókat, vászontáskákat és törölközőket, kulacsokat is beszerezhetünk.kép:ikea.com

5. Fogas nőalakkal

Valahogy kilóg az ízléses darabok közül ez a félmeztelen, haját simogató nőalakkal díszített fogas. A fekete, dús hajú nő mellett egy vergődő halacska is van, ami szintén az értelmezhetetlen kategória számunkra. A lakás egyetlen pontján sem tudjuk elképzelni, de mondjuk van az a szórakozóhely, ahol megtalálhatja méltó helyét ez a bizarr darab.

IKEA fogas
Kilóg az ízléses darabok közül ez a furcsa fogas. kép pinterest/cazy ikea things

Ezeket a cikkeinket is Neked ajánljuk:

Őrült cicás és kutyás holmik a netről- vicces cuccok a kedvenceknek és a gazdiknak

Ez az idei év egyik slágerterméke –otthonmaradós estékre tervezték

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!