spot_imgspot_img
spot_img

Az év hősnői – szakmájukban sikeres nőket díjaztak

-

Article Top Ad (AdSense)

A környezettudatosságot szem előtt tartó és a fenntartható divatot reflektorfénybe helyező gálán adták át a 2022-es GLAMOUR Women of the Year díjakat. Régi kedvenc ruháikban vonultak a sztárok.

A magazin olvasói dönthettek arról, hogy kik kapják  GLAMOUR Women of the Year díjat. A hat kategóriájának jelöltjei egytől-egyig kiemelkedő sikereket értek el saját területükön.
A díj missziója, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban.
Az év hősnője különdíj
Kiemelkedő társadalmi felelősségvállalásáért  2022-ben az EMMA Egyesület vehette át ezt az elismerést. A közhasznú testület vezetője, Fazakas Pálma és önkéntesei megható  beszédben ismertették meg az egyesület működését, és hívták fel a figyelmet rra, hogy  mi nők az anyaság utját gyakran  egyedül járjuk, mégsem kell egyedül lennünk. Sokszor egy jó beszélgetés is elég, hogy erőt merítsünk.
Az anyaság témáján keresztül kapcsolódó női közösség célja, hogy tudatosan vállalt értékeikből, egyéni tapasztalataikból és a kapcsolódások minőségéből erő, tudás és aktivizmus szülessen egy egyenlő és befogadó társadalomért.
Fotó:Redlemon
Idén ismét megválasztották az év közösségimédia-sztárját, a díjat Sápi Vivien vihette haza.
Fotó:Redlemon
Az év vállalkozója Rácz Judit – SKINSMART, a Krémmánia alapítója lett, akivel hamarosan interjút olvashattok .
Fotó:Redlemon
Az év divattervezője  díjat Varga Viktória – a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője kapta, aki nemsokára a Bcool magazinban is beszámol a munkásságáról.
Fotó:Rdlemon
Az év lakberendezőjével Csupor Annával pedig a lakberendezés fortélyairól fogunk beszélgetni.
Fotó:Redlemon
Az év színésznője kategória nyertesének Tenki Rékát választották meg.
Fotó:Redlemon
 Az  énekesnőjének Tóth Andit szavazták meg az olvasók.
Fotó:Redlemon
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!