spot_imgspot_img
spot_img

Az egykori drogbáró fiával találkozott Szabó Győző

-

Article Top Ad (AdSense)

Legújabb, magyarul is megjelent könyve kapcsán érkezett Budapestre a világtörténelem legismertebb drogkereskedőjének, a hírhedt drogbárónak fia, Juan Pablo Escobar. Sűrű programjába örömmel szorított be – az ATV Heti Napló című műsorának hívására – egy találkozót Szabó Győzővel.

Mr. Escobar – Apám titkai című könyvének bamutatója alkamából érkezett Magyarországra Juan Pablo Escobar, jelenlegi nevén Juan Sebastián Marroquín Santos, Latin-Amerika valaha élt legszörnyűbb bűnözőjének, a kolumbiai narkoterrorista drogbárónak fia, Juan Pablo Escobar. Juan Pablo, mint pacifista, párbeszédet és megbékélést kezdeményezett apja áldozataival, gyakran tart előadásokat és célja, hogy történetükből sokan okuljanak, és többé senkivel nem történhessen meg az, ami annak idején vele és a családjával megtörtént.

Az oktatás a legerősebb fegyver, amivel a drog ellen lehetne küzdeni, vallja Juan Pablo, így nagyon hamar közös nevezőre kerültek Szabó Győzővel, aki a Toxikoma film kapcsán drogmegelőző és felvilágosító kampányban szerepel országszerte.

Olyan gyorsan megtalálták a közös hangot, mintha ezer éve ismernék egymást. Mindkettejük életét a drog változtatta meg, Győzőnek azért, mert használta, Juan Pablonak pedig azért, mert az apja volt a világ legnagyobb drogbárója, ez határozza meg az egész életét” – mesélte Török Réka, a Napló szerkesztő-ripotere.

Győző elmondta, hogy még aznap elkezdi olvasni Juan Pablo könyvét, Juan Pablo Escobar pedig alig várja, hogy a Toxikoma spanyol felirattal is megjelenjen.

A felvétel itt tekinthető meg:

https://fb.watch/9KVuXzkpfi/

Búcsúzóul kifejezték egymás iránt érzett tiszteletüket, büszkék arra, hogy mára mindketten elérték, hogy szabadok: Győző a drogtól szabadul meg, Juan Pablo pedig az egykori drogbáró, apja árnyékától. Küldetésük pedig közös: megmutatni mindenkinek, hogy szabadon csak drogok nélkül lehet élni.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!