Az egyedülálló luxus érintése

-

Történelmi épületben, új, egyedi megjelenésű, exkluzív Mercedes-Benz luxury showroomot nyit a Pappas Auto Magyarország Kft elsőként, a belváros szívében. A közelmúltban újranyitott – több, mint 100 éves múlttal rendelkező – Matild Palace – the Luxury Collection Hotelben megtalálható ékszerdoboz, egyszerre vegyíti a csillagos márka által sugárzott színtiszta luxust és a Pappas Auto prémium szolgáltatásait. A showroom február 23-tól várja a minőségi autózás szerelmeseit.

Elegáns, prémium környezetbe térhetnek be azok az érdeklődők, akik február 23-ától
felkeresik a Pappas Auto Mercedes-Benz luxury/exkluzív showroom-ját az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. A Matild Palace-ban nyíló, minden elemében igényes és minőségi tér, egy új, szimbolikus értékesítési pontjává válik Magyarország vezető Mercedes-Benz
márkakereskedésének, a Pappas Auto-nak, mely Magyarországon elsőként nyit ilyen
márkaszalont.

A showroom-nak otthont adó helyszín is szimbolikus: a Matild Palace sajátos, a magyar
örökséget megidéző légkörrel büszkélkedhet, amely átjárja és összetéveszthetetlen módon
megérinti a vendégeket attól a pillanattól kezdve, ahogy beléptek a bejáraton. Az 1902-ben
épült Matild-palota Maria Klotild, szász-coburgi és gothai ő császári és királyi fenségének
védnöksége alatt készült el, hogy a város társadalmi központjaként szolgáljon.

„Elkötelezettek vagyunk a prémium autózás mellett, hisszük, hogy ügyfeleink a legjobbat
kapják, a legjobbtól. A piaci és gazdasági helyzet ellenére, a Pappas Auto a bővülés mellett
döntött akkor, amikor megnyitottuk az országban egyedülálló Mercedes-Benz luxury
showroom-unkat. Bízunk benne, hogy a prémium autózás iránt érdeklődő ügyfeleinket, már a belépésnél megérinti a Mercedes-Benz gépjárművek által nyújtott exkluzivitás és a Pappas Auto prémium kiszolgálása” – mondta el a nyitóeseménnyel kapcsolatban, Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A különleges helyszín több, mint egy showroom, hiszen most magába zár egy igazi egyéniséget is: a Mercedes-Benz Chief designere, Gorden Wagener által tervezett, a világon egyedülálló Mercedes Maybach 6 Cabriolet koncepció modellt.
A világon egyedülálló koncepció autó rövid időre elérhetővé válik a showroom-ban a
nagyközönség számára is.

A Pappas Auto legújabb showroom-ja nem csak izgalmas megjelenésével, de személyre szóló szolgáltatásaival is igyekszik kiszolgálni top ügyfeleinek igényeit: teszi mindezt egyedi, rendelkezésre állásával, különleges szervizszolgáltatásával, valamint – igény esetén – ügyfelei sofőrjeninek tréningezéséről. Így vált az elmúlt több, mint 30 évben vezető Mercedes-Benz márkakereskedővé, aki nem csak prémium szolgáltatásaival, hanem a szenvedélyes autózás lehetőségével várja az érdeklődőket.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!