Az eddigi legédesebb fotót osztotta meg Rúzsa Magdi a hármasikreiről

-

Valószínűleg ez az eddigi legszívmelengetőbb kép, amit Rúzsa Magdi megosztott a hármasikrekről.

Rúzsa Magdi február elsején adott életet a hármasikreinek, Lujzának, Kevének és Zalánnak, de biztonsági okokból csak a hónap végén térhetett haza a kórházból. Természetesen azt a pillanatot is megörökítette, ám a Blikk kiszúrta, hogy az énekesnő egy újabb fotóval kedvesedett a rajongóinak.

A díva sétálni vitte a kicsiket

Rúzsa Magdi legfrissebb fotója arról tanúskodik, hogy kihasználta a tavaszias időt, és sétálni indult a csöppségekkel. A három babakocsi közül épp az egyiknél áll, és betakargatja az egyik lurkót.

“Vannak azok a bizonyos “első lépések”, amiket kár lett volna kihagyni. Első közös séta, első közös kaficsku. Ééés közben a régi dolgok is működnek, ahogyan kell. Érkezik hamarosan az új dal és még jönnek a meglepetések .;)” – írta az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

 

Nem könnyű az élete, de megbirkózik vele

Korábban a Borsnak mesélt arról az énekesnő, hogy nyilvánvalóan nem könnyű most az élete három pici babával, akiket három óránként kell etetni, így nem sok idő marad a pihenésre. Szerencsére nagy a család, így mindig van ott valaki mellette, aki segít neki, például az egyik unokahúga állandó jelleggel van velük. Sőt, az is óriási segítség számára, hogy más hármasikres anyukáktól ugyancsak értékes tanácsokat kap. Mondani sem kell, a férje a legnagyobb támasza, aki mindenben támogatja, és a családi összefogásnak köszönhetően Magdinak arra is jut majd ideje, hogy hétvégente egy-egy koncerttel örvendeztesse meg a rajongóit.

Emellett arról is beszámolt, miszerint már látszik, hogy mindhárom kisbaba teljesen más személyiség, de ettől függetlenül jó viszonyban vannak egymással. Nagyon szeretik a zenét, ami nyugtató hatással van rájuk.

Összességében nézve, Magdi minden percét élvezi az anyaságnak, és úgy érzi, képes megbirkózni a kihívásokkal.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!