spot_imgspot_img
spot_img

Anyaságról vallott Nyári Dia, Tücsi és Debreczeni Dóri

-

Article Top Ad (AdSense)

Három fiatal sztáranyuka, Aryee Claudia Dedei-Tücsi, Debreczeni Dóri és Kovács-Nyári Dia közös produkcióban kapott szerepet: egy reklám szpotban álltak kamera elé. A forgatás szüneteiben a beszélgetés gyorsan a gyerekekre terelődött. 

„Egy anyuka fejben egy kicsit mindig otthon is van, de jó érzés ismét forgatni” – mondta sminkelés közben Kovács- Nyári Dia. A színésznő nem tagadja, nehéz volt az elején megszokni, hogy már nem ők terveznek, hanem kisfiuk, Zéti diktálja a tempót. „A férjemmel mindketten egykék vagyunk, és emellett elég erős személyiségek is, nem tagadjuk, ez nehézségeket jelentett a kapcsolatunk elején. Időbe került mire átalakítottuk az életritmusunkat, de úgy érzem, hogy mostanra teljesen összekovácsolódtunk. Tanulási folyamat ez is, ahogyan alapvetően a szülővé válás is” – mesélte a színésznő, aki a reklámfilmben lévő jelenetében gyerekholmik között válogat. „Öt évesen szerepeltem először reklámban, imádtam ezt a közeget már gyerekként is. Hogy a kisfiunkat érdekli-e a színészet, azt még korai megmondani, az biztos, hogy szeret instruálni, sokat bohóckodunk együtt. Az elkészült filmet megmutatom majd neki, örül, ha látja az anyukáját a képernyőn” – mondta Dia, akit Tücsi váltott a JOY-napokat népszerűsítő film forgatásán. 

„Ruhákat válogatok a forgatókönyv szerint, ami elég életszerű szituáció nálunk. Előre félek, hogy mi lesz, ha a kislányom, Nara is elkezd közösségbe járni és reggel egyszerre kell időre elindulnunk valahova” – mondta nevetve Tücsi. „Nagyon fiatal korom óta vártam az anyaságra és hihetetlenül élvezem minden percét. Narának igazán pozitív személyisége van, könnyű vele az élet. Azt viszont be kell látnom, hogy amióta gyermekem van, sokkal többet aggódom. Ez együtt jár az anyasággal” – nyilatkozta a vlogger anyuka.

Debreczeni Dóra edző, terepfutó a forgatáson egy robbanófélben lévő turmixgéppel viaskodott, majd ő is rohant a gyermekéhez. „Talpraesett lány vagyok, de akkor váltam igazán felnőtté, amikor megszületett a fiunk. Rengeteg döntést kellett meghozni, sokszor olyanokat, amelyek nagy felelősséggel jártak, főleg, hogy a gyermekünk hallássérült. A színtiszta feltétel nélküli szeretetet azonban rajta keresztül ismertem meg” – mesélte Dóri. 

A forgatáson csatlakozott a hölgyekhez Oszkár, az uszkár is!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!