spot_imgspot_img
spot_img

Anyák napja: kedves családi képekkel köszöntötték a sztárok édesanyjukat, nagymamájukat

-

Article Top Ad (AdSense)

Anyák napja alkalmából többen is közös képet posztoltak édesanyjukkal, nagymamájukkal, vagy  saját gyermekeikkel emlékeztek meg arról, hogy anyának lenni mennyire jó!

 

Béres Alexandra édesanyja 2019-ben hunyt el, és bár már nem köszöntheti a mamát, a fitneszedző saját lányain keresztül élvezi az anyaságot.

Fodor Zsókának nem született saját gyermeke, ám fogadott fia, Schmuck Andor úgy tekint a Barátok közt egykori Magdi anyusára, mint saját édesanyjára. Egy kedves közös képpel köszöntötte fel.

Ördög Nóriékhoz Balatonakarattyára ellátogatott a ritkán látott  édesanyja és nagymamája, közösen ünnepelték ezt a szép napot. Nagyon hasonlítanak egymásra!

Nóri arról is megemlékezett, hogy ő is édesanya: két gyönyörű gyermeke, Mici és Vencel  köszöntötte.

Varga Izabella egy gyerekkori fotót posztolt édesanyjával és testvérével, A mi gyönyörű Anyukánk és Mindent nektek köszönhetek hastaggal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A hazánkban forgató, magyar származású világsztár, Jamie Lee Curtis magyar nagymamájáról, Helen Schwartzról is megemlékezett az Instagramon. A  világsztár szülei apai ágon Amerikába kivándorolt zsidók voltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés

Ma van anyák napja Magyarországon, az országban, ahonnan apám családja származik. A kép bal oldalán látható gyönyörűség a nagymamám, Helen Schwartz. Minél többet forgatok itt, annál jobban megindít, hogy az álmok mekkora távolságokat tehetnek meg. Neki és mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánok itt, tudván, hogy ő mennyire izgatott volt Tony sikerei és élete miatt, és remélem, az enyém, az unokái, dédunokái, ükunokái miatt szintén. A kis Mátészalkától egészen az én Los Angeles-i otthonomig mindenkinek boldog anyák napját

írta, az utolsó mondatot már nagyszüle anyanyelvén, magyarul.

Schiffer Miklós stílustanácsadó, a  Dancing With The Stars zsűritagja nem csak a saját édesanyjáról emlékezett meg, hanem azokról is, akik mások gyermekeit nevelik!

Noszály Sándor édesanyjáról fiatalkori képekkel indított, kedves képsorozatot  posztolt.

 

Tóth Vera édesanyjával bolondozott.

Szinetár Dórát pedig három gyermeke ölelte egyszerre.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!