Amber Heard kiköltözött a sivatagba

-

A médiacirkuszból, vagyis az épp lezárult Depp kontra Heard rágalmazási perből származó bizarr információk közül talán az egyik legváratlanabb apróság Amber Heard bevezető vallomásának első néhány másodpercében derült ki. Miután megerősítette, hogy teljes neve valóban Amber Laura Heard, az „Aquaman” sztárja elárulta a nagyközönségnek, hogy jelenleg a kaliforniai Yucca Valleyben lakik.

Amber Heard, az elbűvölő hollywoodi filmszínésznő, aki egykor Elon Musk-kal járt, és aki 2015-2017-ben Johnny Depp-pel kötött házassága során pazar otthonok hatalmas portfólióján osztozott szerte a világon, jelenleg főként Yucca Valley-ben lakik – egy alig ismert városban a kaliforniai Mojave sivatagban, 120 mérföldre keletre Los Angelestől.

A Dirt újságírói kiderítették, hogy bár Heard neve nem szerepel a tulajdoni lapon, számos nyom utal egy bizonyos ingatlanra, egy olyan házra, amely jelenleg egy titokzatos vagyonkezelő tulajdonában van, akinek egyértelmű kapcsolata van Heard-dal.

A tröszt 2019 elején csendben megszerezte a hat hektáros birtokot, 570 000 dollárt fizetve. A kaliforniai San Bernardino megye mélyén található Yucca Valley 20 000 lakosú város. Minden bizonnyal vitatható, hogy a Yucca-völgy sivatagi tájának sajátos szépsége van.

A 2015-ben épült egyedi otthonhoz tartozik egy három autós garázs és közel 330 négyzetméter lakóterület.

Belül a fő nappalirész betonpadlóval, süllyesztett LED-lámpákkal és magas mennyezettel rendelkezik.

A nappaliban egy kandalló és egy borhűtővel felszerelt elegáns bár is található.

Az étkezőkonyhában gránit munkalapok, fa ajtós szekrények és csúcskategóriás Wolf és Miele készülékek találhatók.

Az étkezőben bőségesen van hely a nyolc személyes étkezőasztalnak.

A házban három hálószoba található, az elsődleges lakosztályból közvetlenül elérhető a hátsó terasz.

A gyógyfürdő-stílusú elsődleges fürdőben egy beépített kád áll a középpontban, amely dupla mosdóval és egy nagyon egyedi kőzuhannyal is rendelkezik.

A hőmérséklet veszélyesen magasra emelkedhet a Yucca-völgyben, különösen nyáron, de egy fedett loggia távol tartja a nap halálos sugarait.

A házhoz tartozik egy teljes otthoni sztereó rendszer, valamint a környező dombokra és sivatagi völgyekre néző terasz.

Talán a legfigyelemreméltóbb, hogy az ingatlanhoz tartozik egy 110 méteres fahíd is, amelyet az előző tulajdonos egyedi tervezéssel készíttetett.

A híd egy sekély vízmosáson át a ház mögötti dombba vágott lépcsőhöz vezet. A lépcsőkön felmenve egy domboldali pavilonba érkezünk, ahonnan kilométerekre el lehet látni.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!