spot_imgspot_img
spot_img

Alohomore! – Harry Potter Bécsbe érkezett

-

Article Top Ad (AdSense)

December 16-án nyitott meg az osztrák fővárosban a Harry Potter: A kiállítás elnevezésű tárlat, mely J.K. Rowling azonos könyve alapján készült legendás filmsorozat mágikus világát kelti életre a látogatók számára.

Európába először Bécsbe hozták el a los angeles-i kiállítást. A tárlat során újra élhetjük a Harry Potter sorozat mind a 8 részét, a Legendás állatok és megfigyeléseik széria 2 részét, valamint a színpadi változatot is, a Harry Potter és az elátkozott gyermeket.

A lépcső alatti gardrób (Fotó: Harry Potter™: The Exhibition © ALLEGRIA / Matthias Buchegger)

A kiállításon a Harry Potter-széria híres jeleneteivel és szereplőivel találkozhatunk, ezen kívül megcsodálhatjuk az eredeti filmes jelmezeket és kellékeket is.

Kövér Dáma (Fotó: Harry Potter™: The Exhibition © ALLEGRIA / Matthias Buchegger)

A kiállítás nagy része interaktív, például bekuckózhatunk Dursley-ékhez a lépcső alatti gardróbba is, ahol annak idején Harry töltötte sanyarú gyerekkorát, mielőtt a Roxfortba került, de részesei lehetünk a házakba való beosztásnak, találkozhatunk a Kövér Dámával és még Dolores Umbridge neonrózsaszín dolgozószobájába is bekukkanthatunk. Kipróbálhatjuk a bájital készítést és a varázslótanócok kedvenc sportját, a kviddicset is. 

Griffendél hálókörlete (Fotó:Harry Potter™: The Exhibition © ALLEGRIA / Matthias Buchegger)

Harry Potter rajongóknak kötelező program, de aki esetleg most ismerkedik csak a híres varázsló világával, az sem fogja csalódás érni! Tehát, varázslatra fel!

Bővebb információ: https://harrypotter-ausstellung.at/

7 meglepő tény a Harry Potter filmek szülinapos sztárjáról

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!