Alföldi Róbert a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lett

-

A kuratórium négy kategóriában négy – négy jelöltet javasolt, közülük a nézők szavazatai döntöttek. A szavazás eredményét az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be Szegvári Katalin és Érdi Sándor, a Hallhatatlanok Társulatának alapítói. 

A színészre több tízezer szavazat érkezett, mellette Dunai Tamást juttatták még a Hallhatatlanok Társulata közé a szavazók.

“A Halhatlanok Tarsulatának új tagja a közönség szavazati alapjan színész kategóriában Alföldi Róbert és Dunai Tamás. Köszönet mindenkinek, aki szavazott és gratulálunk minden új halhatatlannak!” 

Az 57 éves színész-rendező 1995-ben megkapta a Jászai Mari-díjat, ezt egy újabb elismerés követte 2007-ben: ekkor adták át neki a A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét.

A színészek kategóriájában a legtöbb szavazatot Alföldi Róbert és Dunai Tamás kapta. A színésznők közül Pásztor Erzsi és Vándor Éva került a Halhatatlanok Társulatába. Táncművészek kategóriában Bozsik Yvette és Mihályi Gábor nevével bővült a lista. Az operaénekesek közül Kolonits Klárát, Wiedemann Bernadettet választották ma a Halhatatlanok közé.

Itt lehet megnézni a bejelentést.

A Halhatatlanok Társulatát a Magyar Televízió egykori kulturális műsorszerkesztősége, a Stúdió kulturális hetilap alkotói, Érdi Sándor és Szegvári Katalin hozták létre 1996-ban. A társulat Örökös Tagjait a nagyközönség választja meg azon előadóművészek közül, akikről úgy vélekedik, hogy tehetségükkel, a nemes célok melletti kiállásukkal, valamint a rendelkezésükre álló eszközökkel sokat tettek a kultúráért, a művészetért és a társadalomért. Az Örökös Tagság elnyerése még a sikerhez legjobban hozzászokott színészek számára is nagy megtiszteltetés.

A trianoni csata alkotói találkoztak a közönséggel az Átriumban

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!