spot_imgspot_img
spot_img

Ákosnak a tiszteletére rendezett filmes estet Leslie Mandoki

-

Article Top Ad (AdSense)

Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb rockénekesének, Ákosnak a tiszteletére rendezett filmes estet Leslie Mandoki a tutzingi RedRock stúdiójának mozijában.

Az eseményen Ákos bemutatta a „Magunk maradtunk” című kisjátékfilmjét, amelyet maga írt és rendezett, valamint a zenéjét is ő szerezte. Leslie már a hivatalos bemutató előtt megtekintette a filmet, nagy hatással volt rá, és fontossá vált számára, hogy ez a munka elérje a művészfilmek rajongóit világszerte .

A filmes estén a vendégek közt  jelen volt a német filmakadémia elnöke és a legnagyobb német filmstúdió vezetője  illetve vezető szakújságírók, akik őszintén gratuláltak Ákos alkotásához. A Mandoki Soulmates frontembere előbb a stúdiójában, majd az otthonában látta vendégül a résztvevőket, akikkel a filmvetítés után hajnalig beszélgettek művészetről, szenvedélyről és sok más témáról – jófajta magyar borok és finom ételek társaságában. A remek, közvetlen hangulatú esemény méltó módon demonstrálta a két művész barátságát és pályáját.

Ákos és Leslie barátsága 24 éve kezdődött, amikor  Leslie a Disney zenei igazgatójaként kérte fel Ákost a Tarzan-rajzfilm Phil Collins által írt dalainak műfordítására és a magyar verziók feléneklésére.

A Mandoki Soulmates formáció 2022-es, Magyar Képek néven ismert, nagy sikerű aranyalbuma is Ákos baráti „támogatásával” jött létre, aki dalszöveget is jegyez a kiadványon, és énekelt is a lemezen.

Részletek ITT!

Adele, az énekesnő, akire száz év múlva emlékezni fogunk

Két percig halott volt a Depeche Mode frontembere

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!