Ajándéktippek azoknak, akiknek fogalmunk sincs, mit vegyenek

-

Ajándéktippek azoknak, akiknek fogalmunk sincs, mit vegyenek

 

Karácsonykor minden évben akad olyan családtag vagy barát, akit szeretnénk megajándékozni, de fogalmunk sincsen, mivel lepjük meg. Az Euronics most ezekre az esetekre gyűjtött néhány ajándékötletet, hogy egy kicsit könnyebb legyen az ünnepi készülődés.

 

A kollégának a céges karácsonyon

Ha már elegünk van az ötletes bögrékből, a sálakból és könyvekből, és inkább valami hasznosat ajándékoznánk, a kollégánknak tökéletes választás egy olyan sikerlistás irodai kütyü, mint egy vezeték nélküli töltő, vagy egy ergonomikus, vezeték nélküli egér – ezekkel ráadásul a megszabott maximális értékkereten sem fogunk túlnyúlni. Ha vezeték nélküli töltőt választunk, vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy a kolléga telefonja támogatja-e ezt a funkciót.

Egy jó barátnak, aki eddig minden évben megajándékozott

Mindenkinek van legalább egy olyan barátja, aki egész évben a karácsonyt várja, és szebbnél szebb kézzel készített különlegességekkel lepi meg még a távolabbi ismerőseit is. Ha már előre látjuk közeledni ezt a pillanatot, készítsünk be egy mézeskalács figurás fényfüzért vagy egy csomag karácsonyi cukorbotot, hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül.

A pasinak, akivel csak most jöttél össze

Egy friss kapcsolatban még nehéz kitalálni, minek is örülne igazán a másik fél, ezért a személyes ajándékok helyett érdemes a praktikusságra törekedni. Szeret edzeni, vagy az egyik újévi fogadalma az egészségesebb életmód? Egy fitness henger vagy egy edzőheveder tökéletes kiegészítő lehet ehhez. Ha pedig kedveli a ropogós, friss ingeket, egy profi kézigőzölő igazán praktikus társ lehet.

A nagyinak, aki sosem tudja, mire való, amit kapott

Ahelyett, hogy a több éves ellenállás után is próbálnánk ráerőltetni az okostelefont és a tabletet a nagyira, válasszunk neki valamit, amit biztosan tud használni. Az elöregedett konyhai eszközök lecserélése vagy valamilyen, a házimunkát megkönnyítő eszköz mindig jó pontot hozhat – ilyen lehet egy botmixer szett, egy kenyérsütő vagy egy könnyen kezelhető, akkumulátoros porszívó is.

A nagypapának, aki mindig puffog az ünnepek alatt

Ha a nagypapa láthatóan csak a túlélésre játszik az ünnepek alatt, lepjük meg valami igazán hasznos ajándékkal, amivel hónapokig leköti majd magát. A kert karbantartásához jó választás lehet egy lombfúvó, az autómosáshoz egy magasnyomású mosó, a kisebb-nagyobb otthoni munkákat pedig nagyban megkönnyítheti számára egy fúró-csavarozó is.

Az anyukának, aki sosem árulja el, mire lenne szüksége

Az édesanyák a karácsony igazi szíveként-lelkeként, profin szervezik meg a családi eseményt, a legszebb ajándékokkal kedveskedve mindenkinek. Ők maguk viszont általában jól eltitkolják, mire vágynának igazán. Tökéletes ajándék lehet ilyen esetben egy forrólevegős sütő vagy egy professzionális, forró levegős hajformázó kefe, de nagy örömöt és megkönnyebbülést hozhat egy robotporszívó is.

Az apukának, aki év közben már mindent megvett magának

Egyik szülőnek sem könnyű ajándékot választani, mégis különösen nehéz esetnek számítanak az édesapák, akik hajlamosak mindent, amire szükségük van azonnal beszerezni – ráadásul ügyet sem vetnek arra, ami nem hasznos számukra. Ilyen esetben lehet jó választás egy minőségi okosóra, a barkácsmestereknek egy akkumulátoros csavarhúzó vagy a biciklizés szerelmeseinek egy professzionális kerékpáros navigáció.

Az egyetemistának, akinek minden is kell

Miután egy fiatal elhagyja a családi fészket, rengeteg eszközre van szüksége, így talán nekik a legkönnyebb ajándékot választani – miután persze felmértük az igényeiket. Az albérletbe jól jöhet például egy könnyen kezelhető kapszulás kávéfőző, a közlekedéshez pedig még campuson belül is jól beválhat egy e-roller.

Az iskolás korosztálynak, akik előbb-utóbb úgyis összetörik, amit kaptak

A felsősöknek és gimnazistáknak nem biztos, hogy érdemes nagy értékű, hosszú távon megtérülő ajándékot vásárolni – ilyenkor a leggyakoribbak ugyanis a balesetek, a rejtélyes eltűnések, a véletlenül összezúzott képernyők. Tökéletes ajándék lehet viszont ilyenkor egy gördeszka, egy vezeték nélküli fülhallgató vagy egy kisméretű Bluetooth-hangszóró.

Kisiskolásoknak, akiket egy hétnél tovább semmi sem köt le

A karácsonyi időszak talán legnagyobb kihívása több napon – idén ráadásul közel két héten – át lekötni a kisiskolások figyelmét. Erre lehet alkalmasak a Sylvanlan szerepjátékok vagy egy komolyabb LEGO-szett, például a LEGO utasszállító. Közös esti programnak pedig tökéletes választás lehet az Activity junior.

Babáknak és kisgyermekeknek, akik úgyis elrágnak majd mindent

Ha a családban vagy a baráti társaságban kisbabának szeretnénk ajándékot vásárolni, az egész család nyugalma érdekében mellőzzük a zenélő játékokat és gondolkodjunk készségfejlesztő játékokban! Ilyen a LEGO® DUPLO® My First Első kutyusom és cicám, vagy az Ölelő barátok foglalkoztató könyv, de jó választás lehet a Bing mesekocka, vagy az izgő-mozgó babáknak életkortól függően egy futóbicikli is.

Ez az egyik legmenőbb és leghasznosabb ajándék

Csalj mosolyt szeretteid arcára a Lush ajándékaival!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!