spot_imgspot_img
spot_img

Adventi verskavalkád várja az utasokat a Kisföldalattin

-

Article Top Ad (AdSense)

Ma van Advent első vasárnapja. A Kisföldalattin utazva most 28 napon keresztül, egészen Karácsonyig hallhatunk az ünnephez köthető verseket olyan hírességek hangján, mint Für Anikó, Mácsai Pál vagy éppen Gáspár Sándor.

A budapesti tömegközlekedésért felelős társaság nem csak fényvillamossal, hanem egy páratlan irodalmi élménnyel is szeretné szebbé tenni az adventi időszakot.

Fotó: Saul Tunon Loureda / Flickr

Most vasárnaptól tehát 28 napon át élvezhetjük az ünnepi hangulatú magyar verseket olyan kiváló művészek hangját hallva utazás közben, mint Kálloy Molnár Péter, Gáspár Sándor, Für Anikó, Csuja Imre, Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere, Tóth Ildikó és Őze Áron.

Für Anikó hangján is hallhatunk verseket a Kisföldalattin (Fotó: Mafab)

A Vers a peronon projekt a BKV Zrt. És a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület közös kezdeményezésének köszönhetően valósul meg. Az adventi időszakban egy-egy percben csendülnek fel kedvenc színészeink hangjai a Kisföldalatti kocsijaiban minden órában, hétköznap és hétvégén egyaránt.

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!