A világon is egyedülálló buborékok Noszvajon

-

A Stílusos Vidéki Szállodák Egyesület egyik alapító tagja, a Nomád Hotel & Glamping világviszonylatban is rendhagyó két új buborékot talált ki és valósított meg, amit a nagyérdemű 2021. június 26-ai hétvégén birtokba is vehetett. A buborék lakosztályok hálószobával, nappalival és saját kádas-zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, ezzel is biztosítva minden vendég számára az exkluzív környezetet és kényelmet.

Aki még nem hallott a buborékokról, az érdeklődve kérdezheti, ezt mégis hogy kell elképzelni?

A Buborék formájában és átlátszóságában nagyon hasonlít egy szappanbuborékra. Talán a neve is innen származik… Ezek az újabb Prémium nevezzük, sátrak pedig úgy festenek, mint néhány összetapadt szappanbuborék. Anyaguk jelentős részben átlátszó, így a benne lakók úgy érezhetik, mintha a szabad ég alatt élnék mindennapjaikat: a kádból, vagy éppen a baldachinos ágyból csodálhatják a csillagokat, az erdő életét, vagy épp nézhetik végig az izgalmas és olykor igen látványos égszakadást, de a szúnyogok társasága helyett a teljes kényelmet és az erdő magával ragadó moraját élvezhetik.

Balogh Bari a Nomád háziasszonya és egyben a Stílusos Vidéki Szállodák egyesületének elnöke elmondta: Igyekeztünk úgy tájolni a Bubikat, hogy a kilátás zavartalan, a belátás zavaros legyen. Megemelt platformokon helyezkednek el, zárt területen, így a privátszféra abszolút biztosított.”

A Buborékokat egyébként a túlnyomás tartja fent. Egy légbefúvó folyamatosan keringeti a külső levegőt. Ennek működése halk, egyáltalán nem zavaró és folyamatosan friss levegőt biztosít bent. Az állandó levegő csere miatt csak nyári időszakban használhatóak a sátrak, bár némi meleget lehet elektromos fűtőtesttel is csiholni.

Ezek a nem mindennapi, kalandos szálláshelyek a legkülönbözőbb embereket hozzák a Nomádba. Eleinte azt gondoltuk, hogy a buborékok fiatalokat és kalandvágyókat vonzanak, de minden korosztály képviselteti magát. – tette hozzá Bari.

A buborékok 2 főre vannak hitelesítve, csak 18 év felettiek számára elérhetőek és kialakításuk miatt gyermekek sem szállhatnak meg benne, és háziállatokat sem lehet bevinni. Abszolút felnőttbarát szállásokként vannak aposztrofálva, amolyan elvonulós-romantikus, természetközeli helyek ezek.

ÉS hogy az új buborékok történetéről is essen szó: Ezek a buborékszállások nagyon közkedveltek, már az év elején betelik a foglalási naptár, pedig már 4 éve elérhetőek, de az érdeklődés töretlen. Eredetileg mi sem gondoltuk komolyan… de aztán az első, mai szemmel nézve, kezdetleges buborék akkora sikert aratott, hogy összeszedtük magunkat és elkezdtünk megkomolyodni. Megterveztük, hónapokig leveleztünk Kínával, lerágtuk a körmünket, hogy ideérnek-e határidőre, hogy olyanok-e, mint amit terveztünk? (nem ☺)- majd felépítettük a második generációs Buborék szobákat.” A lendület továbbra sem lankadt, a vendégek ugyanazzal a lelkesedéssel keresték ezeket a szállásokat. „Innen is jött az ötlet, hogy van ebben a témában még előre, és azt gondoltuk, hogy ha már újakkal bővülünk, akkor azok legyenek világszinten is különlegességek.” – mesélte Bari.

A roppant bonyolult névválasztós procedúra eredményeként a két új Buborék a Bubi után a Király és az Ász nevet kapta. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!