spot_imgspot_img
spot_img

A testreszabható hűtőszekrény

-

Article Top Ad (AdSense)

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatta be színváltó LED-es ajtópanelekkel ellátott MoodUP™ hűtőszekrényét. A berendezés újabb bizonyítéka annak, hogy a vállalat képes reagálni a változó trendekre. Sőt, újakat teremt az otthoni elektronikai eszközök mezőnyében. Ezt tükrözi az LG közelmúltban bevezetett, a felhasználók szokásai alapján fejlődő készülékek koncepciója, valamint az ultraelegáns LG Objet Collection bemutatása. A különleges MoodUP, amely az LG fejlett hűtési és intelligens technológiáival van felszerelve. Egy teljesen új konyhai élményt nyújt azáltal, hogy az ajtók világításának színe testreszabható, a beépített hangszórón keresztül pedig akár zenét is lejátszhatnak a felhasználók. 

Az LG MoodUP hűtőszekrény egyedi, LED-es ajtópaneljeivel rendkívül jól variálhatóvá teszi a konyhai dizájnt, és merőben újfajta megoldást kínál arra, hogy még stílusosabb legyen a helyiség. A felhasználók a hűtőszekrény — és ezzel a konyha — megjelenését ugyanis bármikor megváltoztathatják. Az LG ThinQ™ alkalmazásban 22 féle szín közül választhatnak a felső, és 19 szín közül az alsó ajtópanel megvilágításához. Ezen túl a panelek megjelenését is a saját ízlésükre szabhatják. Különböző, hangulatos színtémákkal dobhatják fel a konyhát. A természet tónusait és árnyalatait idéző Season színtéma a különböző évszakokat jelképezi. Míg a Mood téma lágy, nyugtató színekkel segít a jó közérzet megteremtésében. színváltós

Az LG új hűtőszekrénye a különleges, változtatható színek mellett kiváló hangzást is kínál beépített Bluetooth-hangszórójával, amely kényelmesen csatlakoztatható bármilyen okostelefonhoz, táblagéphez vagy kompatibilis laptophoz. A felhasználók kiválaszthatják a hangulatukhoz — vagy a hűtő témájához, színéhez — illő dalokat kedvenc zenestreaming-szolgáltatásaikból, vagy a ThinQ alkalmazás Music Collection lejátszási listájából. Amikor valamilyen audiotartalmat játszik le a hangszóró, a MoodUP LED-es paneljei a zenével szinkronban is tudják változtatni a színüket, így téve még szórakoztatóbbá a konyhában töltött időt. 

Az LG egyedülálló hűtőszekrényébe olyan felhasználóbarát funkciókat is beépítettek, mint a színértesítések. Amikor a hűtőszekrény ajtajába épített szenzor azt érzékeli, hogy a készülék túl sokáig maradt nyitva, az érintett panel többször villog. Így tudatja a felhasználóval, hogy az ajtót ideje becsukni. A hűtő ezzel segít megelőzni a hideglevegő-veszteséget és a felesleges energiafogyasztást. Amikor pedig a MoodUP mozgásérzékelői észlelik, hogy valaki közeledik a géphez, mindkét panel üdvözlően villog. A hűtőszekrény még éjszaka is a felhasználók kedvére tesz. A fagyasztó ajtaja ugyanis fényesebben világít, hogy az éjféli nassolók könnyebben megtalálják, amit keresnek. 

 

hűtőszekrény

Amikor az ajtópanelekbe épített LED-ek kikapcsolt állapotban vannak, a MoodUP hűtőszekrény az elegáns fehér és szürke színek kombinációjával illeszkedik a konyha hagyományosabb megjelenéséhez. Az elegáns, időtlen kivitel bármilyen dekorációval harmonizál, és különböző színű sziklák és kövek természetes, finom kontrasztját idézi. 

Az LG különleges hűtőszekrényébe a vállalat saját fejlesztésű, intelligens háztartási eszközökbe szánt mesterségesintelligencia-chipjét is beépítették. Ez lehetővé teszi, hogy a MoodUP folyamatosan olyan funkciókkal tegyen hozzá a felhasználói élményhez, mint a hangfelismerés, valamint a WiFi- és Bluetooth-kapcsolat. 

„Az LG-nél mindig is izgalmas, új utakat kerestünk a felhasználói élmény javítására. Büszkék vagyunk arra, hogy ez ismét sikerült a MoodUP hűtőszekrénnyel.” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Ez az egyedülálló hűtőszekrény színt, zenét és kényelmet visz a konyhába. És az LG élvonalbeli technológiáit és innovatív dizájnfunkcióit beépítve bizonyítja folyamatos elkötelezettségünket a jobb otthoni élet megteremtése iránt.” 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!