spot_imgspot_img
spot_img

A természeti erők uralják a Modivo és ecipo.hu tavaszi-nyári kifutóját

-

Article Top Ad (AdSense)

A több mint kétmillió megtekintést számláló online divatbemutató a szél és a víz energikus motívumai köré építette fel a 2021-es tavaszi-nyári kollekció bemutatását. A közönség számára új és egyedi módon, a helyzetből adódóan digitális formában keltették életre a festői jeleneteken átfújó szél és tengeri jelenetek varázsát. Mindezt ötvözve a világhíres márkákat és a legújabb trendeket felsorakoztató összeállításokkal. Előtérbe kerül a monokróm, a sportos elegancia, valamint a business casual stílusvonal. A nagyszabású nemzetközi rendezvény a magyar nézők számára is elérhető a Modivo csatornáján

A fő téma a festői jeleneteken átfújó szél, amely a pozitív energiát és az izgalmas változások vágyát hirdeti. A modern technológia lehetővé tette, hogy a divatmárkák egy esztétikai utazásra vigyék a bemutató nézőit. Tengeri felvételek, nagy hullámok, csillogó homok és más tájképek tökéletesen egészítették ki a 2021-es tavaszi-nyári szezon stílusait. 

A divat szerelmesei megtekinthetik a tavaszi-nyári szezon legdivatosabb ruháit és megtalálhatják saját stílusukat a Modivo & ecipo.hu Supervision Fashion Show kifutóján. A showban közreműködtek olyan márkák, mint a Converse, Guess, New Balance, Liu Jo, John Richmond, Iceberg, és Rage Age. A bemutatón szerepelnek high fashion stílusú ruhadarabok, ugyanakkor a kényelmes, szabadidős és üzleti alkalmi szettek is láthatóak, egy-egy modern csavarral.

Tavaszi-nyári divat

A showban olyan divatlapok top stylistjai működtek közre mint a Vogue, Elle, Glamour, és Cosmopolitan. A monokróm megjelenéseket – főleg pasztell árnyalatokban, például kék, rózsaszín és bézs színben mutatták be. Az egyszínű öltöny nehéz szandálokkal kiegészítve az új szezon egyik különleges kombinációja. Csakúgy, mint a sportos változatú bézs megjelenés: a világos nadrág és a felső egységességét magas csizmával és streetwear vödör sapkával törték meg. A boho benyomások a legújabb kollekciókban is erősen képviseltetik magukat: fodros, fonott kosarak és finom szandálok formájában, amelyek ideálisak a nyárra. Kék, álló galléros ruha, rengeteg fodor, fonott kosárral kiegészítve, és bőr elemekkel megtörve: az öv és a lapos szandál tökéletes választás tavaszra és nyárra.

Athleisure

Az athleisure stílus röviden: sportos elegancia. Az átmeneti szezonális trendekkel, például a csipkékkel, fodrokkal és rojtokkal ellentétben, az athleisure egy fenntartható választássá vált, amely bevezeti a többfunkciós divatot a mindennapjainkba. A sportelemek hétköznapi vagy akár elegáns ötvözése nem újdonság a divat világában. A nők már egy jó ideje sneakereket, trikókat vagy lezser nadrágokat csempésznek a megjelenésükbe, így nyerve eredeti és kényelmes, ugyanakkor stílusos kombinációkat. Ez fordítva is működik – divatos athleisure megjelenést lehet létrehozni az alkalmi ruhák és a sportruhák párosításával. Miben rejlik a titka? A megfelelő ruhadarabok és anyagok kombinációjában. A bemutató során olyan kombinációkat láthatunk, ahol egy nyári nadrágot, elegáns elemekkel, mint például klasszikus fehér inggel és nehéz, masszív csizmával párosítanak. A romantikus megjelenések mellé pedig olyan sportkiegészítőket párosítottak, mint a legginsek vagy a pasztelles baseball sapkák.

Business casual

A professzionális és a hétköznapi stílusok közötti megfelelő egyensúly megtalálása időnként kihívások elé állíthat – az egyértelmű betartandó szabályok nélkül az üzleti alkalmi stílus az egyik legzavarosabb ruházati stílus. A bemutató során az üzleti alkalmi stílus modern változatának megjelenéseit mutatták be, amik sokunk számára bizonyulhatnak rendkívül hasznos inspirációs formának. A kifutón eredeti, eklektikus összefonódások jelentek meg: ideértve a melegítőnadrágot, túlméretes ingekkel és sneakerrel kombinálva, valamint az elegáns felsők, laza nadrágokkal és elegáns magas sarkúval párosítva. Az egész megjelenést különleges kiegészítőkkel koronázták meg: például vödör sapkákkal, avantgárd ékszerekkel vagy díszítő elemes mini táskákkal.

„Mögöttünk van egy csodálatos esemény, amely tükrözi a divat és technológia iránti szenvedélyünket, ötvözve az aktuális trendeket és inspirációkat a kiváló minőségű termékekkel. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a járvány, valamint az ezzel járó nehézségek ellenére sikerült biztonságosan bemutatnunk a legújabb globális kollekciók portfólióját, amit a 2021 tavaszi-nyári szezonra terveztünk. Köszönjük az elkötelezettséget, üzleti partnereinknek és média támogatóinknak pedig a támogatásukat a rendezvény lebonyolításában. Szeretném kifejezni elismerésemet az ecipo.hu és a Modivo csapatainak a projekt levezényléséért! Nélkülük nem sikerült volna.” – mondta Marcin Grzymkowski, az eobuwie.pl SA vezérigazgatója.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!