spot_imgspot_img
spot_img

A rock ritmusában – a Rage Age új kollekciója a 2022/2023-as őszi-téli szezonra

-

Article Top Ad (AdSense)

A Rage Age nem veszít a tempójából, és folytatja a városi rock’n’roll történetét Y2K stílusban (és azon túl!). A 2022/2023-as őszi-téli kollekció tisztelgés azok előtt, akik a divatban minden más előtt a merész és szokatlan megoldásokat keresik. Nincs fék és nincsenek korlátok.

A nagyszerű visszatérés után a Rage Age újabb kollekcióval rukkol elő, ezúttal az őszi-téli szezonra. Folytatja a tavaszi kollekcióhoz választott stílust és esztétikát: inspirációt a városi megjelenésből, a rock’n’rollból és vonzerőből! A lengyel márka ajánlatai egyértelműen a merész és magabiztos embereket célozzák, akik értékelik a szokatlan modelleket és az expresszív formavilágot. A 2022/2023-as őszi-téli kollekció miközben a millenniumi stílus esszenciája, egyben a trendek pillanatképe közvetlenül az utcáról, feldobva a régi rock’n’roll nosztalgikus utóképeivel – mindezt modern kiadásban.

A Rage Age ajánlatai között az idei őszi-téli szezonra nehéz platform- és tűsarkú csizmák, fényes fekete és sötét csokoládé színű báránybőr kabátok, testet körbeölelő, vastag oversize pulóverek, kardigánok és tunikák, erős, energikus színű modern boyfriend öltönyök, alakformáló skinny farmerek és szupertrendi boyfriend darabok szerepelnek. A kollekcióból persze a virágmintás ruhák, a lábakat optikailag meghosszabbító fényes trapéznadrágok és a térdig érő tűsarkú csizmák sem maradhattak ki.

A férfiak sem maradnak hasonlóan érdekes ajánlatok nélkül. A kollekció ékkövei a modern, koptatott farmerek, amiket a márka szerint ebben a szezonban időtálló bőrdzsekikkel vagy ultramodern báránybőr csizmákkal kell kombinálni. A férfiak tetszését valószínűleg elnyerik az egyedi nyomatokkal ellátott pólók vagy a rockos beütésű pulóverek széles választéka, karakteres félcipőkkel és a hozzájuk illő napszemüveggel kiegészítve.

A márka új kollekciója már kapható a MODIVO webáruházban, valamint a MODIVO mobil alkalmazásában.

fotók:MODIVO

 

„Magyarországon a divattervezés egy költséges hobbi”

Út a tudatos vásárlás felé

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!