spot_imgspot_img
spot_img

A Premio Tenco díjazottja lett Molnár Áron és a noÁr Mozgalom

-

Article Top Ad (AdSense)

Az emberi jogokért való kiállásáért Molnár Áron színész, aktivistának és az általa alapított noÁr Mozgalomnak ítélték idén a Grup Yorum-díjat, amit október 23-án vesz át San Remoban. A Premio Tenco elnevezésű nagyszabású olasz zenei eseményt 1974 óta évente rendezik meg. Áront és a noÁrt az Amnesty International Magyarország jelölte a rangos elismerésre.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Molnár Áron és a noÁr kapja idén a Grup Yorum-díjat. Rendkívül fontos, hogy az emberi jogok, a mindannyiunkat érintő társadalmi kérdések és a kiszolgáltatott helyzetben lévők képviselete a zenében is megjelenjen. Áron és a noÁr példamutató munkát végez évek óta ezen a területen, nagyon sokunknak mutatva példát bátorságból és aktivizmusból. Nem kerülhetett volna jobb helyre ez a díj – fogalmaz Demeter Áron, az Amnesty International Magyarország programvezetője.

Óriási dolog, hogy ebben az évben mi nyertünk, köszönhetően az Amnesty International Magyarország jelölésénekIgazi csapatmunka eredménye ez az elismerés. Oké, hogy megírok egy számot, de aztán azt le kell forgatni, alá kell rakni a zenét, s utána abból ügyet kell csinálni, amihez akciók szükségesek. Mindez nem valósulhatna meg a csodálatos önkéntes koordinátorok és karmesterük nélkül, ahogy egy operatív vezető, kommunikációs és közösségi média felelős is segíti a munkánkat. Ez mind a noÁr. Mára már Mozgalom” – mondta Molnár Áron.

A díjátadás napján, 2021. október 23-án délben sajtókonferenciát, délután 15.30-kor vitainterjút rendeznek.  A gálán, melynek helyszíne a Teatro Ariston Sanremo, három dalt ad elő Molnár Áron, aki a JOY Magazin Social Media Awards #példakép kategóriájának is egyik jelöltje.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!