A pokémon előtt tiszteleg a Levi’s új kollekciója

-

Nehéz a 90-es évekből nagyobb ikont megnevezni, mint a Pokémon, mert ki ne akart volna az ezredforduló táján Ash, Misty és Pikachu kalandjaihoz csatlakozni? A Pokémon 25-dik évfordulójának ünneplésére a Levi’s® egy színes, 90-es évek inspirálta kollekcióval jelentkezik.

Az eredeti animációs sorozat első évadja által inspirálta azokat a népszerű karaktereket és a Kanto régió erdős vidékét egyaránt megjelenítő grafikákat és printeket, melyek a kollekció Levi’s® farmereit, topjait, alsóit, pulóvereit, pólóit és kiegészítőit díszítik. A kiemelkedő darabok közé tartozik a ‘90s style Vintage Fit Trucker dzseki és az 551®Z Authentic Straight farmer, mindkettőre egy nagyméretű hímzett Pikachu és villám alakú felvarrók kerültek. Emellett itt van még a teljes felületén mintákkal borított Vintage Fit Trucker dzseki és az 551®Z Authentic Straight farmer is, egy látványos, Pokémonokkal teli erdőt ábrázoló printtel.

“Ez egy nagyon szórakoztató kollaboráció volt, a Levi’s®-szel együtt néztünk vissza a Pokémon kezdeteire és egy olyan kollekciót terveztünk, ami azoknak a rajongóknak, akik együtt nőttek fel a Pokémonnal és a mai trendszettereknek egyaránt kínál valamit, amivel cuki és okos Pokémon nosztalgiát keverhetnek a stílusukba.” — mondta el Amy Sachtleben, a The Pokémon Company International licensing igazgatója.

A limitált kollekció a kiemelt online üzletekben érhető el.

Kategória:

KIADVÁNYAINK

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!