A palacsinták királyánál nemcsak a gyerekeknek jár a Kids menü

-

Vasárnap ünnepeltük hazánkban a gyereknapot, amelynek apropóján a Creppy PalacsintaHáz a legújabb gyerekeknek szánt különlegességgel lepte meg a legkisebbeket. A 14 éve működő családi vállalkozás korábbi felméréséből kiderült, hogy mekkora igény van a gyerekmenü létrehozására, hiszen a válaszadók 80,8%-a igennel voksolt a bevezetésére.

Így a legkisebbek és szüleik örömére a népszerű étterem Creppy Kids néven vezette be legújabb választékát. Gyereknapon a cégvezetés nemcsak az egészséges gyerekekre gondolt, hanem azokra is, akik kénytelenek a kórházban tölteni e jeles napot, és akiknek igazán jól eshetnek a gyógyító falatok.

Gyereknapi jótékonyság

A gyereknap a világ sok országában ünnepnap, amelyet hazánkban 1954-óta május utolsó vasárnapján tartunk.

A Creppy számára a jótékonyság mindig is kulcsfontosságú volt, éppen ezért szerették volna megvendégelni azokat a gyerekeket is, akiknek a hétköznapjait egészségügyi problémák nehezítik. 

A díjnyertes franchise idén súlyos betegségben szenvedő gyermeket is megvendégelt, akik számára a Creppy élményt személyesen az étterem alapítója szállította házhoz.

Igazi kis harcosokat volt szerencsénk megismerni, akiknek a gyereknapját szerettük volna egy kicsit szebbé tenni. Éppen ezért, többek között az éttermünk legújabb gyermekeknek szánt ajánlatával, a Creppy Kids Menüvel leptük meg őket”mondta Oszlánczi Réka, a Creppy franchise és a Creppy PalacsintaHáz alapítója.

A Creppy jótékonysági akciójának megvalósítását segítette Hajdú Viktorné Adrienn, civil önkéntes is.

 „Már egy ideje nyomon követem a Creppy életét és számomra igazán szimpatikus, hogy nem azt mutatják kifelé a világnak, hogy mennyi bevételre tettek szert az évek alatt, nincsenek év végi statisztikák, számok, viszont van mosoly, jókedv, fejlődés. Az, hogy gondolnak a beteg gyermekekre, jótékonykodásra, rengeteg szeretetet és mosolyt adnak, mindennél többet jelentmondta Hajdú Viktorné Adrienn. 

A jeles napon az étterem a beteg gyerekek mellett, a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének képviselőit is megvendégelte. 

A legkisebbekre örömére készített finomságok

A palacsintás vállalkozás nemrég végzett egy átfogó piackutatást, melynek célja többek között a vendégek igényeinek megismerése, és a szolgáltatás tökéletesítése volt. 

Az eredményeket vizsgálva döntött úgy a nemzetközi szinten is elismert franchise, hogy bevezet egy új, kifejezetten a gyerekek igényeire szabott menükínálatot. 

Már egy ideje megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy szeretném bővíteni a kínálatunkat egy gyerekmenüvel. A piackutatás eredményeit látva egyértelművé vált, hogy erre hatalmas igény mutatkozik, ugyanis a válaszadók több mint 80%-a jelezte, hogy kimondottan örülne egy gyerekeknek szóló Creppy menü bevezetésénekemeli ki Oszlánczi Réka. 

A Creppy Kids menü összeállításánál nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a legkisebbek ízlésének is megfelelő kínálatot nyújtsanak. A menü ezért a palacsintás fogás és a gumibogyószörp mellett egy Creppy ajándékot is tartalmaz. Természetesen a menüt kicsik és nagyok egyaránt megkóstolhatják. 

Fotó: Pixabay

A gyerekek nemcsak finom falatokat, hanem edukációs jellegű ajándékokat is kapnak a menühöz. Nagy siker volt a higiéniára és az egészség megőrzésére tervezett  szájmaszkunk is. Édesanyaként fontosnak tartom, hogy igazi Creppy élményt biztosítsunk a legkisebbeknek is, ezért éppen a nyári szünet kezdetére szeretnénk bevezetni a gyerekmenühöz járó legújabb fejlesztő játékunkat is, amelyhez csupán néhány színes ceruza szükséges, és garantáltan műanyagmentes – mondta az elismert cégvezető. 

A Creppy fennállása óta elkötelezett híve a környezetünk megóvásának. Filozófiájuk szerint fontos, hogy életterünk, a minket körülölelő világ egészségesebb legyen. Ezért nem meglepő, hogy az ajándékok kiválasztásánál a hasznosságuk mellett a fenntarthatóságuk is meghatározó szempont. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!