spot_imgspot_img
spot_img

A nézők döntése állítja új kihívások elé a VALMAR-t

-

Article Top Ad (AdSense)

Több mint 21 ezer szavazat döntött a VALMAR sorsáról! A közönségnek március végén négy alkalommal volt lehetősége online szavazni arról, hogy a srácok milyen stílusban és milyen dalokat adjanak elő az első hazai Red Bull Jukebox koncerten. Az interaktivitás nem ért itt véget, május 19-én a margitszigeti helyszínen is lesz még lehetőség beleszólni a koncert alakulásába.

2023. május 19-én este debütál Magyarországon a Red Bull Jukebox. Az esemény nagy dobása, hogy az előadók, Marics Peti és Valkusz Milán szinte minden lépését a közönség irányítja. A koncerten a VALMAR számai mellett feldolgozások és újrahangszerelések is hallhatók lesznek majd. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történik, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhattak az érdeklődők.

Fotó: Somay Márk

A szervezők már feldolgozták az előzetes szavazatokat. Az ‘Úristen’ című számnál arról kellett dönteni, hogy metál vagy 80’s pop stílusban csendüljön fel, végül az utóbbi nyert. A második nap kérdése az volt, hogy reggae vagy rockabilly stílusban szólaljon meg az ‘Álmatlan esték’ dal, a szavazáson a rockabilly tarolt. Harmadjára két feldolgozás közül kellett dönteni, ahol fölényes győzelmet aratott a Tankcsapda ‘Mennyország tourist’ című száma a United ‘Keserű méz’ dalával szemben. Az utolsó nap bizonyult a legszorosabbnak a verseny, ahol végül 52-48 százalékban a country stílus győzedelmeskedett a trappel szemben, vagyis május 19-én country-san hallhatja majd a közönség a ‘Bombázó’ című dalt.

A koncert mindig egy új ízt ad a daloknak a YouTube-verziókhoz képest, megtörjük egy kicsit a monotonitást. Az új íz itt még intenzívebben érezhető majd ezeknek a műfajoknak köszönhetően. Ez számunkra egy játszótér lesz, egy fun, izgalmas dolog” – árulta el Valkusz Milán. Marics Peti hozzátette, hogy a hangszerelésben a gitárosuk, Miki lesz a legnagyobb segítségükre.

Fotó: Somay Márk

A koncert házigazdájaként és műsorvezetőjeként Istenes Bencét láthatjuk, ő kapja a legnagyobb szerepet az interaktivitásban; a közönség szócsöveként egyfajta összekötő lesz a nézőtér és a színpad között.

Hiperkarma napidalok nagykoncert az Akváriumban

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!