A Nespresso és a Chiara Ferragni üdítően friss nyári kollekciót mutat be

-

A Nespresso stílusosan indítja a nyarat a Chiara Ferragni világhírű olasz vállalkozóval való új együttműködésének köszönhetően. A partnerség keretében Chiara Ferragni saját, ikonikus stílusa egyesül a Nespresso legkedveltebb kávégépeivel és kiegészítőivel, így azok a tőle megszokott merész színekben és életteli stílusban érkeznek a rajongókhoz.

A Nespresso és Chiara Ferragni idén nyáron igazán stílusossá varázsolják a kávézást. A digitális vállalkozó sugárzó életöröme és családias értékrendje tökéletesen megszemélyesíti a nyár élményeit. Chiara Ferragni részletekbe menő igényessége, formabontó elképzelései és a női egyenjogúság melletti, aktív kiállása a Nespresso márkának is meghatározó pillérei, így ezek az alapvető értékek jelennek meg ebben az együttműködésben.

A Nespresso x Chiara Ferragni együttműködés egy sor izgalmas újdonságot hoz, a Limited Edition kollekció bevezetésétől kezdve az exkluzív eseményeken át a nyári ihletésű kávéreceptekig, izgalmas bepillantást engedve a kulisszák mögé. Azok a kávérajongók, akik örömmel követik nyomon Chiara Ferragnit nyári Nespresso-kalandjai során, a közösségi oldalakon láthatják a további részleteket.

A Nespresso-val való együttműködésről így mesélt Chiara Ferragni: „Olasz lévén nagyon szeretem a kávét, és régóta nagy rajongója vagyok a Nespresso-nak. A Nespresso praktikus, ötletes szemlélettel közelíti meg a legkiválóbb minőségű kávé elkészítését, amivel tökéletesen megtestesíti napjaink modern életstílusát. Ezért is volt számomra olyan izgalmas feladat kidolgozni ezt a kollekciót, amely tele van vidámsággal és látványos design megoldásokkal. Amikor először találkoztam a márkával, megismertem a sok fenntarthatósági és újrahasznosítási kezdeményezésüket, amelyekben nagyon szeretnék részt vállalni, és minél hamarabb személyesen is hozzájárulni a munkájukhoz.”

„Nagyon örülünk ennek az együttműködésnek,” – mondta el Anna Lundstrom, a Nespresso márkaigazgatója. „Chiara Ferragni olyan úttörő szemléletű globális vállalkozó, aki a divat, az életmód és a digitális önkifejezés világában egyaránt trendeket hozott létre. Ez az izgalmas projekt az egyik, valaha létrejött legszélesebb körű márkaegyüttműködésünk, vadonatúj megközelítést hoz a Nespresso számára, ugyanakkor támogatja saját kreatív elképzeléseink megvalósulását. Rendkívül izgalmas, hogy megoszthatjuk, hogyan látja Chiara Ferragni a Nespresso márkát; és már alig várjuk, hogy közösségeink is megismerhessék a projektet.”

Legyen még izgalmasabb, még ízletesebb a nyár a kávégépekkel és kiegészítőkkel!

Keverd a látványos stílust és az ínycsiklandóan finom kávét a Nespresso x Chiara Ferragni Vertuo Next Limited Edition kávégéppel! A Nespresso legújabb kávégépe merész újraértelmezéssel gyönyörű pasztell rózsaszínben tündököl, és a gép oldalát Chiara ikonikus logója díszíti. Az intuitív, egyetlen gombnyomással kezelhető géppel sokféle csészeméretű kávét készíthetünk, amely minden ízlésnek megfelel, és bármely, barátainkkal vagy családunkkal töltött nyári pillanat hangulatához illik.

A kompakt méretű, sikkes Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini a legkiválóbb minőségű espresso-alapú kávéreceptek világát tárja fel. Chiara Ferragni rajong az Ispirazione Roma kávéért, ezért esett a választása az Essenza Mini kávégépre, amelyet a Nespresso x Chiara Ferragni kollekció keretében életteli, színes mintával frissített fel, megjelenítve rajta mindkét márka karakteres stíluselemeit.

Ha egy kis rózsaszín színfoltot csempésznénk az otthonunkba, a Limited Edition Nespresso x Chiara Ferragni Aeroccino3 tejhabosító segítségével gyorsan és elegánsan készíthetünk meleg vagy hideg tejhabot. Az Essenza Mini kávégéphez remekül illő kiegészítő segítségével tejes recepteket alkothatunk a legkiválóbb espresso-ból, még élvezetesebbé varázsolva a gondtalan nyári kikapcsolódást.  

A Chiara jellegzetes szem-motívumával díszített Nespresso x Chiara Ferragni Nomad Travel Mug révén annak sincs akadálya, hogy út közben kortyolgassuk kedvenc kávénkat. A pasztell rózsaszínű Limited Edition Nomad Travel Mug az idei nyár kihagyhatatlan kiegészítője.

Nyári italok egy kis csavarral

Chiara Ferragni megalkotta jegeskávé-receptjét kizárólag a Nespresso számára. Ezt a receptet otthon is elkészítheted:

„Chiara álma” kávérecept

Egy nyári kávéital, amelynek íze olyan, mint egy álom. Mint Chiara álma.

Chiara Ferragni megálmodta kedvenc jeges eszpresszóját egy igazán gazdag, kókuszos ízvilággal feldobva. És hogy ezt a kókuszos ízélményt szemet gyönyörködtetővé tegye, Chiara egy csipetnyi vattacukorral koronázta meg. A recept merész, édes és friss: akárcsak ő maga.

Hozzávalók:

  • Nespresso Original Freddo Intenso vagy Vertuo Altissio kávékapszula (40ml)
  • 4 nagy méretű jégkocka (120g)
  • 100 ml kókusztej
  • 4 g rózsaszín cukor
  • Világos rózsaszín vattacukor

Elkészítés:

Tegyünk egy teáskanál rózsaszín cukrot az üvegpohár aljára. Öntsünk rá 100 ml kókusztejet, és keverjük össze a két hozzávalót. Tegyünk 3 nagy jégkockát a pohárba. Egy shakerbe tegyünk 1-2 nagy jégkockát, főzzünk rá 40 ml kávét, és rázzuk össze, majd óvatosan öntsük a pohárba. Díszítsük rózsaszín vattacukorral, vagy alternatívaként egy lekerekített végű fapálcikán 3 rózsaszín, szögletes mályvacukorral.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!