A munkában is stílusosan

-

Vége a nyárnak, ezért itt az ideje, hogy stílusosan visszatérjünk az irodába (vagy a home office-ba). Az ősz tökéletes alkalmat nyújt egy új ruhatár megalkotására. A látszattal ellentétben, az üzleti stílus nagy teret enged a különböző variációknak. A Modivo Business Essential legújabb kampánya egy bármilyen irodai stílus felélénkítésére tervezett kollekció. Sőt mi több – a klasszikus ruhadarabok újrafelhasználása – kiváló alapot képez más divatkísérleteknek.

Késő 70′-es évek.

A 70′-es évek stílusú gallér tökéletes váltás egy klasszikus ingre. A hosszabb gallérú modell vagy a lazán megkötött masni a nyak körül olyan frissítő részletek, amelyek megváltoztatják az egész ruházat karakterét és egy kis hivalkodást kölcsönöznek neki. Az ilyen típusú ingek nagyszerűen mennek a kötött ruhához vagy a klasszikus formákhoz.

Fókuszálj a bőrre!

A bőrről elsőre nem feltétlenül a business casual stílus jut eszünkbe, de a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva, szenzációs irodai megjelenést kreálhatunk belőle. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba, a bőr nem szereti a vetélytársakat, ezért érdemes visszafogott kiegészítőkkel kombinálni. A tetőtől-talpig bőr megjelenés egy klasszikus golf felsővel vagy egy sima pólóval kombinálva telitalálat!

Klasszikus vagy kevesebb

Ha létezik olyan ruhadarab, ami annyira időtlen, hogy akár évekig is használható marad, ez csakis egy dolog lehet: a zakó kabát. Tökéletes alapja az üzleti stílusnak. A Modivo kínálatában sokféle modell megtalálható – a klasszikustól kezdve egészen az extrémebb darabokig. A lényeg a kiváló minőségben és a megfelelő szabásban rejlik.

Ruha vagy szoknya?

Nehéz dönteni, amikor ennyi választási lehetőségünk van szoknyák terén. A legdivatosabbak a mini vagy maxi darabok, amelyek tökéletesek magas csizmákkal és egy túlméretezett zakó kabáttal kombinálva. A legdivatosabb modellek között ott vannak az ún. “sátor ruha” darabok, melyek formájukban a sátrakhoz hasonlítanak. Ez a modell egy nagyon kényelmes viseletet biztosít, mivel nem simul szorosan a testhez. A visszafogott virágminták ugyancsak tökéletesek az irodába ősszel – világosságot kölcsönöznek és felidézik a meleg nyári napokat.

A Modivo közel 60 000 gondosan kiválasztott terméket kínál prémium márkákból. Köztük olyan termékek széles skálája található, amelyek tökéletesen megfelelnek az irodai viseletre, többek között: Michael Kors, Tommy Hilfiger, Boss, Red Valentino, Max Mara vagy Karl Lagerfeld.

Kategória:

KIADVÁNYAINK

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!