spot_imgspot_img
spot_img

A másnaposság ellenszere ez a magyar italpor

-

Article Top Ad (AdSense)

„Az utolsó pohárral már nem kellett volna…” – hangzik el oly sokszor egy átmulatott éjszaka után. A másnaposság senkit nem kímél, 30 felett pedig még jobban fáj egy görbe este. Szerencsére a magyarok találékonysága most sem hagy cserben bennünket. A Sipex Reset Drinket kifejezetten a másnaposság tüneteinek megszüntetésére fejlesztették ki.

Italpor veszi fel a harcot a macskajajjal

Fejfájás, émelygés, nulla energia. Mindannyian átéltük már a macskajaj szörnyű velejáróit. A Sipex Reset Drink gyártói azt állítják, ezzel az itallal elbúcsúzhatunk a kellemetlenségektől, és önfeledhetlen szórakozhatunk anélkül, hogy a másnapi teendőinken kattognánk.

Az ötlet egy fogyás- és mozgásspecialita illetve egy élelmiszermérnök összefogásából született meg. Schallegger Gábor és Sipos Tamás nevét biztosan sokan imába foglalják majd, ugyanis ez az üdítóitalpor elvileg megszünteti a fáradtságot és a másnaposságot is.

„Rendezvényszervezőként láttam, hogy mennyire nagy problémát okoz az embereknek a másnaposság, illetve a másnapossággal járó fáradtság, ezért úgy gondoltuk, kell egy hatékony és egészséges megoldás. Ezért fejlesztettük ki a Spipex Reset Drinket, ami egy ásványi anyagokból álló üdítőitalpor, megszünteti a fáradtságot és a másnaposság tüneteit.” – mondta Schallegger Gábor az RTL Klub Cápák c. műsorában.

Másnapos nő az ágyban
A lüktető fejfájás a legrosszabb… | Fotó Envato Elements

Igy született a Sipex Reset Drink

A Sipex Reset Drink frissítő és energizáló hatása ellensúlyozza a másnaposságnál jelentkező erőtlenséget. Kezeli a fáradtságot, megnő a teljesítőképességünk – edzés előtt is ajánlják – emeli a vér oxigénszintjét és természetes összetevők segíségével lesz több energiánk tőle. Az italpor ásványi anyagokat, növényi kivonatokat, vitaminokat és egyéb sókat tartalmaz.

Ha kipróbálnánk, hogy létezik-e csoda, innen rendelhető a termék. 1 dobozban 15 tasak italport találhatunk, ezek tartalmát 1,5 decilter vízben kell feloldani. A gyártók szerint hatását már a fogyasztás után 10-15 perccel is érzékelhetjük. Hozzátették, általános fáradtság esetén is alkalmazható, ahogy sportolás előtt vagy közben is. Ha pedig alkoholfogyasztás közben megiszunk egy pohárral, segít megelőzni a másnapossággal járó tünet-együtteseket.

Reset Drink
Fotó: Reset Drink Facebook oldal

Forrás: RTL, schalleggergabor.hu, Sipex Reset Facebook oldal

A homoktövis áldásos hatásai

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!