spot_imgspot_img
spot_img

A magyar divatipar sikereiről ír a Forbes magazin

-

Article Top Ad (AdSense)

Az idei év kihívásai a kreatívipart sem kímélték, azonban a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) a helyzet adta lehetőségekre koncentrálva folyamatos támogatást nyújt a hazai iparági szereplőknek. Az ügynökség munkájára nemrég nemzetközi viszonylatban is felfigyeltek. 

Az amerikai Forbes magazin újságírója felkereste az MDDÜ vezetőjét, Bata-Jakab Zsófiát, hogy egy interjú keretében beszélgessenek a szektort érintő kihívásokról és a lehetséges megoldásokról. 

Az cikkből megtudhatjuk, hogyan és milyen változtatások bevezetésével sikerülhet áthidalni a vírus okozta nehézségeket, illetve szó esik a divat- és designipart érintő pályázat hátteréről is, amely a KKV-k megújulását elősegítő technológiai fejlesztések támogatását célozza. Bata-Jakab Zsófia mesél az idén rendhagyó formában megrendezett Budapest Central European Fashion Week eseményről, a Budapest Fashion & Tech Summit divatipari konferenciáról, a nagy népszerűségnek örvendő mentorprogramokról, illetve a napokban induló Budapest Select Concept Store webshop hátteréről is, amely széleskörű láthatóságot biztosít a haza márkák számára.

A Forbes magazin interjúja az alábbi linken érhető el:

https://www.forbes.com/sites/stephanrabimov/2020/11/30/how-hungarian-fashion-industry-got-priority-status/?sh=397cfa82659e

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!