A magyar cukrászdák megmentői 

-

Sajnos sok hazai cukrászda kénytelen bezárni az emelkedő alapanyagárak és fenntartási költségek miatt. Az Édes Város többek között erre kínál megoldást. Ez egy olyan online platform, mely hazai, prémium cukrászdákat gyűjt össze és juttatja el az embereknek az ünneplés és jókedv alapkellékeit. Erre a jelenlegi világhelyzetben egyre nagyobb szükség van. 

A Covid alatt több cukrászdát segítettek azzal, hogy komoly anyagi és erőforrásbeli terheket vettek le a vállukról. Ezt az értékrendet követik ma is. A kiszállítás most újra nagy segítséget jelenthet az egyre magasabb költségekkel működő cukrászdáknak.  

Lelkes baráti társaságból külföldre terjeszkedő startup 

Csapatuk egy baráti társaságként indult, kezdetben munka után dolgoztak a startup álmuk megvalósításán. A csapat mostanra 8 fősre, a partner cukrászdák száma 3-ról több, mint 40-re bővült. 400 Milliós befektetői támogatás segítségével többek között még környezetbarátabbá teszik a működésüket. Hamarosan Bécsbe terjeszkednek, így végre külföldön is bemutathatják a hazai finomságokat, ezzel növelve az itthoni kis és nagy cukrászdák forgalmát. 

cukrászdák

Sok újdonsággal készülnek – Magyarországon elsőként vezetik be a csomagpontok elvén működő tortaautomatákat, amivel még közelebb hozhatják az embereknek a mennyei tortázás élményét. 

Hazai tortát minden otthonba – legyen az ünneplés mindenkié! 

Az Édes Városnak az indulástól kezdve elsődleges a tudatos és felelősségteljes működés. Misszójuk a kezdetektől a láthatatlan, kis cukrászdákat láthatóvá tenni, és a menő budapesti cukrászdákat is eljuttatni minél több budapestihez: Azaz minőséget és boldogságot adni az embereknek. 

Sok nehézséggel állnak szembe, ebben az időszakban minden apró siker egy kincs, és erre érdemes és fontos/talán létfontosságú magukat emlékeztetni azzal, hogy ezeket a sikereket megünneplik. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!