spot_imgspot_img
spot_img

A Lexus lesz a 78. Nemzetközi Velencei Filmfesztivál hivatalos mobilitási partnere

-

Article Top Ad (AdSense)

Az elmúlt években a filmvilágban is mind hangsúlyosabb szerepet betöltő Lexus az elmúlt évekhez hasonlóan 2021-ben, sorozatban immár ötödik alkalommal lesz a Nemzetközi Velencei Filmfesztivál (La Biennale di Venezia) hivatalos mobilitási partnere. A reflektorfényben a vadonatúj NX középkategóriás SUV áll majd, amely a fesztiválon ünnepli olaszországi premierjét, az A kategóriás hírességeket pedig az esemény során prémium Lexus modellek szállítják majd.

Az elmúlt évekez hasolóan a 78. Nemzetközi Velencei Filmfesztiválon is Lexus prémium hibrid elektromos modellek szállítják majd a hírességeket a vörös szőnyeghez, amelyek között idén helyet kap a márka legfontosabb európai modellje, az NX crossover legújabb generációja is, amely öntöltő hibrid elektromos és a márka történetében első modellként plug-in hibrid elektromos hajtással is elérhető. Az eseményen Edoardo Leo népszerű olasz színész a Lexus márka nagyköveteként a tapasztalataira támaszkodva mesél majd a
közönségnek. a Lexus és a mozi közötti kapcsolatról. A 2021-es filmfesztivál felhívja a figyelmet a Poltrone Rosse és a színházi dolgozók szakszervezetének (UNITA) közösségi finanszírozási kezdeményezésére is, amely az alkotókat segíti az újraindulásban.

A Lexus már az ötödik egymást követő évben vesz részt hivatalos autószponzorként a Nemzetközi Velencei Filmfesztiválon (La Biennale di Venezia). A 78. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál idén szeptember 1-től 11-ig tart majd a Venice Lidóban. A nemzetközi zsűri elnöke a koreai filmrendező, Bong Joon-ho lesz, miközben házigazdaként Serena Rossit köszönthetjük, akit színészként, énekesként és televíziós személyiségként is ismerhetünk. A Lexus ezzel még jobban elmélyíti kapcsolatát a mágikus mozival, osztozva
a vágyon, hogy az embereket lenyűgöző és felejthetetlen élményekkel ajándékozza meg olyan különleges és egyedülálló termékek segítségével, amelyek kiemelkedő kidolgozottsága, innovációja és víziója kiemeli őket a mezőnyből.

A nemzetközi mozi világának leghíresebb vörös szőnyege ad otthont a vadonatúj Lexus NX olaszországi premierjének is. A közepes méretű prémium SUV kibővíti a Lexus elektrifikációjával kapcsolatos vízióját, és a márka evolúcióját jelképezi, mind a technológia és a menetteljesítmények, mind pedig a minőség és az aprólékos kidolgozás tekintetében, melynek középpontjában továbbra is az ember áll. Az új NX új fejezetet nyit a Lexus formatervezésében, például a különleges Tazuna belső térrel, amely gondoskodik a vezető
intuitív kezelési lehetőségeiről és a járművel való szoros kapcsolat megteremtéséről. A modell új fejezetet nyit a hajtásláncok tekintetében is, ugyanis itt debütál a Lexus első plug-in hibrid rendszere, amely új mércét állít fel a szegmensben teljesítmény, hatékonyság és tisztán elektromos hatótáv tekintetében. A Lexus márkanagykövete, a színészként, rendezőként és forgatókönyvíróként is dolgozó Edoardo Leo is jelen lesz a fesztiválon, hogy megossza azokat az értékeket, amelyek a Lexust összekötik a mozi világával.

Ehhez saját élményeit és professzionális tapasztalatait is felhasználja, illusztrálva a közös munkát, amellyel a Lexus támogatja a szórakoztatóipar ezen felettébb izgalmas ágazatát.
„Izgatottak és büszkék vagyunk, hogy visszatérhetünk Velencébe, és különösen várjuk azokat a fontos újdonságokat, amelyeket bemutathatunk a 2021-es Biennale Cinema közönségének.” – fogalmaz mondta Maurizio Perinetti, a Lexus olaszországi képviseletének igazgatója.

„Velence ideális helyszínt nyújt legújabb mesterművünk, az NX premierjének. Ez a modell formaterv és kidolgozást tekintetében is új korszakot nyit az
elektrifikált járművek számára, olyan hozzáállással, amely továbbra is az egyént helyezi a középpontba.  Továbbá Edoardo Leo tehetségére is támaszkodhatunk abban, hogy tökéletesen bemutassuk a Lexus és a szórakoztatóipar világának kapcsolatát, valamint a közösen képviselt értékeket. Teljes mértékben egyetértünk Leóval abban, hogy mindig az emberek, illetve az ő szükségleteik legyenek a középpontban ahhoz, hogy új élményeket teremtsünk és új szikrákat gyújtsunk.”

Ezen közös értékek, valamint a mozi szeretete hozta létre a Poltrone Rossét, amely a Lexus és a Színházi és Audiovizuális Előadók Nemzetközi Szövetségének (UNITA) közösségi finanszírozási kezdeményezése, amely támogatja az előadókat a szektorban, amelyet a járvány különösen negatívan érintett. A Poltrone Rosse kiemelten támogatja azokat a nőket, akik terhesség miatt nem tudják munkájukat végezni. A kezdeményezésre Olaszország öt városának terén elhelyezett vörös színű, mozis karosszékek hívják fel a
figyelmet, amelyeken helyet foglalva színészek, filmes emberek és a filmművészet rajongói beszélhetnek a nagyvászon iránti szenvedélyükről, történeteket és érdekességeket megosztva a közönséggel, elmesélve, hogy miként hatott a mozi az életükre. Épp, mint a filmszínházban, itt is jegyre van szükség, hogy helyet foglalhassunk a vörös székeken, a vásárlás pedig egyben adományozás is a Poltrone Rosse projekt számára. Ez az esemény Velencében a filmfesztivál ideje alatt zajlik majd.

A fesztivál hivatalos mobilitási partnereként Lexus modellek szállítják majd a színészeket, rendezőket és hírességeket a vörös szőnyeghez. A VIP utazásról gondoskodó 35 autó a Lexus teljes SUV kínálatát felvonultatja, az UX-től kezdve az NX-en át az RX modellekig, de megtaláljuk közöttük az ES szedánt és az LC kupét is. A tekintélyes sort bővíti az UX 300e, a Lexus első tisztán elektromos modellje, valamint a többszörös díjnyertes LC Convertible.

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!