A legjobb éttermek 2021 Audi–Dining Guide Gála

-

A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz, minden évben a vendéglátósok ünnepe. A díjjátadót idén a vendéglátás és a turizmus újraindításának ajánlották fel, és hírdették ki a legjobbakat. 

Széll Tamás séf & Szulló Szabina séf

Az év étterme a Stand Étterem

Audi–Dining Guide Gála évről-évre várt esemény melyen a magyarországi gasztronómia apraja-nagyja megjelenik. Idén is a budai Várkert Bazárban került megrendezésre a nívós program, az éttermek és a séfek ünnepe. Itt a teljesítmény, a tudás, és a kreativitás óriási szerepet kap. A nemrégiben megrendezett program keretein belül derült ki, kik a legjobbak. Már csak azért is érdekes volt az idei gála mivel a vendéglátás nehéz időszaka után a szakmának bőséggel akadtak, és akadnak is problémái.

A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz

Jelentős kiadvány, hiszen számos kategóriában átfogóan ismerteti vendéglátás legjobbjait, és megtudhatjuk belőle, hova is érdemes betérni. A kiadvány szakmai főtanácsadója, Fausto Arrighi, a Michelin Guide Olaszország nyugalmazott igazgatója. Az idei évben fordult elő először, hogy a 10 +2 -es toplistára három vidéki étterem is fel tudott kerülni. Ez azért is fontos, mert érezhető az a tendencia, hogy a minőségi vendéglátás már nem csak a budapesti régióra jellemző. Az országban szinte minden lokációban megtalálható értékes és kifogástalan szakmaiságot képviselő étterem.

Fausto Arrighi, a Michelin Guide Olaszország nyugalmazott igazgatója.

Kiemelkedő teljesítmények

László Árpád, a Robinson Étterem tulajdonosa

Guide Életműdíját László Árpád, a Robinson Étterem tulajdonosa érdemelte ki évtizedek óta tartó munkájával.

Az Év Étterme a Stand Étterem lett Széll Tamás séf, Szulló Szabina séf vették át a díjat.

ROSENSTEIN TIBOR és ROSENSTEIN RÓBERT

A különleges helyzet, egy különleges díj létrejöttét is eredményezte. Idén előszőr adták át a Fairplay Díjat. Ezt az az étterem kaphatta meg, aki a pandémia alatt kiemelkedően viselkedett, mint munkáltató, és kiállt az emberei mellett. Ezt a díjat, a Rosenstein Vendéglő érdemelte ki.

Audi–Dining Guide Gála Idén is a budai Várkert Bazárban került megrendezésre

Dining Guide Díjazottak:

  • Az Év Étterme Díjat a: Stand Étterem érdemelte ki. Széll Tamás, Szulló Szabina, séfek

  • Pasztell Étterem (Erdei János, séf)

  • Platán Gourmet (Pesti István, séf)

  • Rumour by Rácz Jenő (Rácz Jenő, séf)

  • SALT Budapest (Tóth Szilárd, séf)

  • Textúra (Sárközi Ákos, séf)

  • Arany Kaviár Étterem (Kanász László, séf)

  • Essência Restaurant (Tiago Sabarigo, séf)

  • Laurel Budapest (Mede Ádám, séf)

  • Stand 25 Bisztró (Széll Tamás, Szulló Szabina, séfek)

  • Bisztró42 (Barna Ádám, séf)

  • Anyukám Mondta Étterem (Dudás Szabolcs, séf)

Egy kis ízelítő a cateringből

Dining Guide Különdíjak:

  • Floewater Fenntarthatósági Díj: SALT Budapest

  • Johnnie Walker Életműdíj: László Árpád / Robinson Étterem

  • Unicum Riserva Fair Play Díj: Rosenstein Vendéglő

  • Törley Pezsgőpincészet Az Év Szerethető Étterme Díj: Rosenstein Vendéglő

  • Az Év Cukrászdája Díj: Mihályi Patisserie

  • Unicum Barista Az Év Szervizembere Díj: Bajusz Gergely / Avalon Ristorante

  • XIXO Az Év Alternatív Vendéglátóhelye Díj: Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen

  • Master Good Az Év Ígéretes Étterme Díj: Spago Budapest

  • Kalumba Az Év Ifjú Séftehetsége Díj: Mede Ádám / Laurel Budapest

  • Az Év Vidéki Étterme Díj: Platán Gourmet Étterem – Tata

Forrás : Dining Guide

Fotó: Dining Guide

Olvasd tovább, és kiderü…

Sárközi Ákos: Séfként pasinak lenni jó

Bíborka lett az év fagyija, a többi díjazott nyalánkság is kihagyhatatlan!

Hűsítő limonádé receptek a nyárra

 

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!