A kultúra és az újhullámos kávézás fúziójával vár Budapest legújabb közösségi tere

-

Augusztus 29-én újabb közösségi térrel bővül Budapest kulturális életének palettája, ugyanis hivatalosan is megnyitja kapuit az ISON. Zene, specialty kávé és különleges hangulat várja azokat, akik betérnek a Hársfa utca és a Barcsay utca sarkán található helyiségbe.

Az ISON a legelső szezonját a Szent Efrém Férfikar koncertjével indítja útjára 2021. augusztus 29-én, ahol a ki- és bekapcsolódni vágyók egyaránt megtalálhatják a számításukat. Az ISON-érzésbe pedig már a nyitónapon bárki belekóstolhat: az ISON kávézója reggel 8-tól finom specialty kávéval, péksüteményekkel és italokkal fogadja a vendégeket. Az ételek és az italok elfogyasztása közben pedig megtekinthető az a pop-up kiállítás is, ami bemutatja, hogyan született újjá a 12 éve használaton kívüli erzsébetvárosi üzlethelyiség és alakult át 21. századi közösségi térré.

Efrém ISON 2
Szent Efrém Férfikar, Fotó: OD Pictures Orbán Domonkos

A szervezők a gyermekek számára is készültek programokkal: a legkisebbek a játszósarokban élvezhetik a nyitóeseményt, a játékos kedvű nagyok pedig a nap folyamán többször is interaktív közös zenélésben vehetnek részt a Szent Efrém Férfikar tagjaival.

A hivatalos megnyitó 18:00 órakor kezdődik, amire támogatói jegyeket lehet váltani: a közönség nem „csak” egy exkluzív koncertélményben részesül ezáltal, hanem örökbe is fogad egy ülőhelyet, egy konkrét széket az ISON-ban. A megnyitó tehát egyben székfoglaló is, így a résztvevők valóban kaphatnak egy szeletet az ISON jelenéből és jövőjéből.

Jegyeket itt lehet vásárolni

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!