A korlátlan szabadság új dimenziója

-

Lépj be a korlátlan szabadság új dimenziójába a Gucci Flora Gorgeous Jasmine parfümmel. A történet a Gucci Flora Gorgeous Gardenia parfümmel kezdődött, most pedig új illattal gazdagodik a #FloraFantasy vidám hangulatú világa. A 2022 őszén megjelenő új illatot Petra Collins fotói keltik életre a varázslatos kampányban, melynek főszereplője a többszörös platinalemezzel büszkélkedő énekes-dalszerző Miley Cyrus.

A #FloraFantasy történet 

A #FloraFantasy történet 2021-ben debütált a Gucci Flora Gorgeous Gardenia parfümmel egy cuki rózsaszín világban, melyet a japán kawaii stílus ihletett, pop elemekkel gazdagon megtűzdelve. Virágok és pihe-puha bundájú állatok körében Miley Cyrus az illat szárnyán egy képzeletbeli utazásra invitál bennünket, valódi örömteli pillanatokat élhetünk meg egy álomszerű világban. Saját generációja értékeit képviselve az önkifejezés, optimizmus és hitelesség mellett kötelezi el magát, ennek jegyében hív bennünket egy anime kalandra.  

Miley Cyrus

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum 

A Gucci Flora Gorgeous Jasmine pompás illatkompozíció, melynek kiemelt összetevője a jázmin abszolút (Jasmine Sambac Absolute). A nemes jázminból különleges eljárással vonják ki a ragyogó esszenciát, amely a Gucci Flora Gorgeous Jasmine szíve-lelke. A fő alapjegyek a szantál és a benzoin, melyek megnyugtató, érzéki ötvözete egyedi illatot varázsol viselője bőrére. Energikus, örömet sugárzó illat, melynek vidám jellegét tovább fokozzák a mandarin virág és a magnólia esszencia optimista jegyei, vidám derűvel átitatva az illatkompozíciót. 

A csomagolás 

Az álomszép illatüveg színvilágát a türkiszkő ihlette, amely nem csak nyugtató hatású, hanem a remény és védelem szimbóluma is egyben. Az illatüveg ékessége Alessandro Michele vízióját megjelenítő különleges Flora minta, amely a dizájn varázsát adja. A csodaszép illatüveg méltó keretet ad a Gucci Flora Gorgeous Jasmine illatnak, sugározza a belső inspirációt, melynek születését köszönheti.  

parfüm

A kampány

Petra Collins művészi fotóin ismét Miley Cyrust láthatjuk és folytatódik a #FloraFantasy kampány, méghozzá varázslatosan ragyogó térben. A fantáziadús történet a hálószobában kezdődik, ahol az álmok szövődnek. Itt érzi igazán otthonosan magát hősnőnk.  

Összebújik cicájával a puha ágytakarón és az élethű méretnél nagyobb Gucci Flora Gorgeous Jasmine illatüveg inspiráló bűvkörében kezdődhet az álmodozás. A napsugarak fényében fürdő szellő ragyogást kölcsönöz a szoba kék és pink színvilágának, míg a pasztellárnyalatú jelenetek a film szürreális hangulatát erősítik és a nézőt anime álomvilágba repítik. 

Stáb: 
Kreatív igazgató: Alessandro Michele 
Művészeti igazgató: Christopher Simmonds  
Fotóművész/Rendező: Petra Collins  
Sminkmester: Thomas de Kluyver  
Hajstylist: Paul Hanlon 
Zene: 
“Delicious” 
Dalszerzők: Jacqueline Blake (PRS), Caroline Askew (PRS), Conall Ronan Fitzpatrick (PRS) 
Kiadó: Wixen Music UK Ltd (PRS) 
Producerek: Omer Fedi & Blake Slatkin  
Előadó: Miley Cyrus 
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!