A Koppenhágai Divathét 3 legjobb street style trendje

-

A kifogástalan utcai stílusukról ismert koppenhágaiak a mostani divathéten színes és mintás ruhákban pompáztak, felkészülve az előttük álló melegebb napokra.

Nicholas Atteshlis, aki a Zalando Designer márkakapcsolatokért felelős vezetője, Koppenhágában járt, hogy megfigyelje a trendeket, és megossza összefoglalóját a legfontosabb stílusokról, amelyekre most igazán érdemes odafigyelni:

Dopamin és dráma

A Koppenhágai Divathéten a merész, fényes szettek indították el a trendek bemutatóját. Ezek a darabok tökéletesen feldobják a hideg és nyirkos napokat is és mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust a teljes önkifejezéshez. Ezek a merész darabok olyan tervezők kezei közül kerültek ki, mint Victoria Beckham, Cult Gaia, A.W.A.K.E. Mode és Missoni.

Dekonstruált és gendersemleges farmerek

A farmerek örök darabok, amelyek mindenki ruhatárában megtalálhatóak. Az utóbbi időben a szűk és biztonságérzetet keltő farmer helyett a szabályok nélküli, gendersemleges stílus került előtérbe. A fenntarthatóság és az újrahasznosított divat iránti szeretet ösztönözte a divathét résztvevőit is. A bő szabású farmerek töretlenül népszerűek, nem csak a bemutatók első soraiban voltak láthatók, de olyan márkáknál is, mint az MM6 Maison Margiela, Won Hundred és a Levis’s.

Balettcore és Mary Jane

A balettcipők és a platformos Mary Jane szandálok az idei szezon legnépszerűbb utcai cipőviseletei. „Az Indie Slaze trend, amely tavaly a kifutókon is megjelent, nagy hatással volt a balettcipők és a platformos változatok újjászületésére. A pasztell rózsaszín és kék színű lábbelik lesznek a legkelendőbbek ebben a szezonban.” – meséli Nicholas Atteshlis. A Zalando kínálatában egyértelműen Mansur Gavriel, Rejina Pyo és Reike Nen képviseli a legmenőbben a trendet.

Ismét Budapestre figyelt a divatvilág

Íme, a Koppenhágai Divathét Fenntarthatósági Díjának győztese

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!